JO17-1 geeft wedstrijd uit handen

De najaarscompetitie was redelijk constant, op een flinke uitglijder tegen Lunteren na, maar in de voorjaarscompetitie is het helemaal anders. Goede wedstrijden en slechte wedstrijden wisselen elkaar af. De laatste wedstrijd was een goede, zou het vandaag dan een slechte wedstrijd worden?

We begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten voor een aantal kansen te zorgen, maar doelpunten bleven uit. We scoorden wel in de 1e helft maar op aangeven van de grensrechter werd dit doelpunt afgekeurd. Aan de andere kant wist VDZ wel te scoren, zodat we met een 0-1 ruststand naar de kleedkamer toe zijn gegaan.

In de tweede helft was er een niet al te slimme actie die ervoor zorgde dat VDZ een penalty kreeg, 0-2. Hierna wisten we wel de aansluiting te vinden, maar kort na de 1-2 viel eigenlijk al de 1-3 en daarmee bleek de wedstrijd gespeeld. Er waren vandaag iets teveel spelers die tekort kwamen en dan red je het tegen geen enkele tegenstander. De overwinning van VDZ was dan ook terecht, zij speelden voor elke meter daar waar wij vooral veel fouten maakten.

Op naar de volgende wedstrijd, volgende week mag er in Heteren worden afgetrapt tegen SDOO JO17 1.