JO17-1 met gemak langs AVW’66

JO17-1 met gemak langs AVW’66

Westervoort – Vandaag stond de uit-wedstrijd in Westervoort tegen AVW’66 JO17-1 op het programma. Het was een behoorlijk vroege wedstrijd, want de aftrap stond gepland om 10:00 uur en de ervaring leert dan toch, dat dit voor veel van onze jongens niet het ideale tijdstip is. Sebastiaan is nog altijd ziek, daar wordt vanmiddag een bezoekje door de staf aan gebracht, Levi is nog altijd geblesseerd en Roy mocht niet spelen omdat hij op zondag met het eerste elftal mee moet doen in de uit-wedstrijd in Ede tegen FC Jeugd (aftrap om 14:30 uur). Ook Jaimy gaat morgen mee naar Ede, maar hij mocht vandaag wel spelen, heeft morgen geen basisplaats. We konden gelukkig een beroep doen op Thijs Stokking en Thymo van Driel om in ieder geval met een compleet team naar Westervoort af te kunnen reizen.

Van het begin aan af was er sprake van een krachtsverschil, waarbij duidelijk was dat Arnhemse Boys hun wil aan AVW’66 konden opleggen. Het vinden van het doel bleek echter nogal lastig, maar een overtreding in de 16-meter werd door de scheidsrechter bestraft met een penalty. Een buitenkansje, maar deze werd niet benut, zodat de tussenstand op 0-0 bleef staan. Hierna werd er echter wel iets zorgvuldiger met de geboden mogelijkheden omgesprongen en in relatief korte tijd stond de tussenstand van 0-4 op het scorebord.

Ook in de tweede helft bleven de Boys de bovenliggende partij met kansen en kansjes en je zag de frustratie bij onze gastheren toenemen. Er werden steeds wat meer overtredingen gemaakt en er moest zelfs een gele kaart gegeven worden voor het neerleggen van een bijna doorgebroken speler. Hoewel ook AVW’66 nog een keer wist te scoren, is de overwinning op geen enkele wijze in gevaar gekomen. De eindstand zoals deze nu geregistreerd staat is 1-6, maar zelfs de spelers van AVW’66 dachten eigenlijk dat het 1-7 was. De doelpunten werden gemaakt door Justin, Thymo, Christiaan en door Sami.

Komende maandag mogen we opnieuw aan de bak, om 20:00 uur trappen we af in een thuiswedstrijd tegen Peterborough United Football Club JO17-1, daarna zijn we even vrij tot 02-03-2020, dan treden we aan in de 1/4e finale van de beker thuis tegen SP. Teuge JO17-1. Hopelijk zijn we dan ook weer compleet en zijn de blessures verholpen en de ziektes voorbij!

 
Geen reactie's

Geef een reactie