JO17-1 met gemak langs DTS’35 Ede JO17-3

JO17-1 met gemak langs DTS’35 Ede JO17-3

Op zaterdag 12 mei 2018 mocht er, na een paar weekenden van rust, weer gevoetbald worden. DTS uit Ede was de tegenstander en voorafgaand aan deze wedstrijd stonden zij als de nummer 3 geklasseerd in de ranglijst, terwijl wijzelf de 5e plaats innamen, bij een overwinning zou hierin zomaar verandering kunnen komen. Als gevolg van de vakantieperiode speelden we zonder onze eigen doelman. Daan van de Groep van de JO17 2 werd bereid gevonden om het doel te verdedigen, Daan, namens de gehele JO17 1, hartelijk dank voor je komst en je inzet!

Meestal beginnen we niet heel overtuigend aan de wedstrijd en komen we eigenlijk standaard op een achterstand, maar vandaag leek dit anders te gaan verlopen. We startten sterk en wisten voor een aantal kansen en kansjes te zorgen. Een eerste doelpunt wilde echter niet in ons voordeel vallen en, zoals dat zo vaak gaat als je zelf niet scoort, viel de eerste treffer in ons doel. 0-1. Zoals het ook wel vaker gaat bij ons, werd er daarna wat nauwkeuriger gespeeld en wisten wij ook het net te vinden. Voor de rust zelfs 4 keer zodat we met een 4-1 ruststand aan de limonade konden gaan.

In de tweede helft ging DTS goed van start en wisten een aantal kansen te creeeren, maar geen doelpunten te maken. De Boys gingen daarentegen redelijk goed om met de geboden mogelijkheden, zodat de voorsprong snel wat opliep. DTS wist in de tweede helft twee keer te scoren, terwijl de Arnhemse Boys vijf keer het net wisten te vinden. De eindstand was dan ook 9-3, een keurig resultaat.

Op de ranglijst betekende dit een flinke stijging, mede door de resultaten van de andere ploegen. We zijn van de vijfde plaats in een keer doorgestegen naar de tweede plaats met een achterstand van 3 punten op de nummer 1, ESA. Vanaf nu is elke wedstrijd dus een finale en er zal dan ook zorgvuldig vanaf de aftrap tot het eindsignaal moeten worden gespeeld. Vanaf nu is alles nog mogelijk en heb je het zelf in de hand om er een heel mooi seizoen van te gaan maken.

 

Geen reactie's

Geef een reactie