JO17-1 ronde verder in het bekertoernooi

JO17-1 ronde verder in het bekertoernooi

Schuytgraaf – De wedstrijd van vandaag zou eigenlijk al in “het oude jaar” gespeeld worden, maar op verzoek van Dieren is dat verschoven naar 2020, naar vandaag. Het was vandaag fris, maar wel nagenoeg windstil zodat de wind geen invloed op het spel zou gaan krijgen.

Meestal kan ik schrijven dat de Boys goed uit de startblokken kwamen, maar dat gold in deze wedstrijd voor Dieren. Er werden een aantal gevaarlijke ballen de 16-meter ingespeeld, waarbij de bal op de 2e paal er erg gevaarlijk uitzag. Gelukkig werd deze door de speler van Dieren over gekopt. Hierna zijn we wat beter gaan voetballen en wisten we Dieren wat meer terug te dringen. De kansjes die er kwamen waren echter ook niet aan ons besteed. De ban werd uiteindelijk gebroken door een vrije trap, vrij ruim buiten de 16-meter die eigenlijk nooit binnen zou kunnen vallen. Daan schoot de bal echter in de kruising en bepaalde daarmee de ruststand op 1-0 in het voordeel van De Boys.

De tweede helft was anders dan de eerste helft, de Boys domineerden veel meer het spel, met name op het middenveld. Dit zorgde ervoor dat we meer kansen op treffers kregen. Niels (2 x) en Justin wisten de hun geboden kansen te benutten en zorgden voor een 4-0 voorsprong. Dieren kreeg nog een penalty toegekend, maar Sven was vandaag niet van plan om de “nul” weg te geven en verwerkte de inzet tot corner. Uiteindelijk bleef de 4-0 dus staan en is dit ook de eindstand, tot opluchting van de supporters. Weer zo’n thriller als bij SML hadden ze waarschijnlijk niet aangekund.

In de volgende ronde, op 29-02-2020 staan tot nog toe de volgende wedstrijden op het programma:
13:15 uur: Jonge Kracht JO17-1 – FC Bergh JO17-1
14:00 uur: Juliana’31 JO17-2 – MASV JO17-1
16:15 uur: Woezik JO17-2 – Aquila JO17-1
Alleen SP Teuge JO17-1 is nog niet ingedeeld, dit zal dan onze tegenstander zijn. Nu nog even afwachten of dit in een uit- of een thuiswedstrijd zal zijn.

 
Geen reactie's

Geef een reactie