JO17-1 speelt gelijk in oefenduel tegen DVOV

Velp – Zaterdag 22 juni, nadat er twee keer in de nieuwe samenstelling is getraind is er vandaag voor het eerst geoefend in een wedstrijd. De tegenstander was (de nieuwe) JO17-1 van DVOV, zij speelden met 10 spelers die ook het afgelopen seizoen al deel uitmaakten van de JO17-1 en 6 spelers die het afgelopen seizoen nog in de JO15-1 stonden. Het team zal komend seizoen uitkomen in de Hoofdklasse.

De Boys begonnen bijzonder sterk en verdienden al redelijk snel een penalty die jammer genoeg werd gemist. We hadden al snel op voorsprong moeten komen, maar dit was dus niet gelukt. Iets later werd het aanvallende spel alsnog beloond, maar lieten we ook achterin steken vallen, zodat we met een 1-1 stand zijn gaan rusten.

In de tweede helft waren we minder scherp dan dat we de eerste helft zijn gestart. Hierdoor kwamen we 2-1 achter te staan maar wisten dit vervolgens weer te herstellen. Je zou verwachten dat we hiervan dan wel weer zouden leren, maar door matig verdedigen kwamen we opnieuw op een achterstand. Ook deze achterstand wisten we weer weg te werken, de 3-3 eindstand was een mooie eindstand voor deze vriendschappelijke wedstrijd.