JO17-1 speelt gelijk uit bij OSC

JO17-1 speelt gelijk uit bij OSC

Oosterhout – De voorbereiding op de Voorjaarscompetitie en op het vervolg van het Bekertoernooi is vandaag officieel van start gegaan met een vriendschappelijke wedstrijd in Nijmegen tegen v.v. OSC JO17-1, een team dat uitkomt in de Hoofdklasse. Afgelopen donderdag werd er al getraind door de mannen en als gast bij die training (en bij de wedstrijd van vandaag) was Thimo van de JO16-1. Vandaag deed ook Thijs van de JO16-1 mee in verband met een aantal afmeldingen, Joep, Semmi en Stan konden vandaag niet aanwezig zijn.

OSC begon bijzonder scherp aan deze wedstrijd, met dank aan de trainer van de tegenpartij weten we, dat het eerste doelpunt na 45 seconden viel voor OSC. Het begin van de wedstrijd was niet al te best want ook na dit doelpunt bleven we onder druk staan, maar tot grote kansen leidde dit niet. Na ongeveer een kwartier herpakten we onszelf en creëerden we een overwicht. We begonnen steeds meer duels te winnen en schoven langzaam maar zeker op richting het doel van de tegenstander. Vlak voor rust versierde Owen een penalty, die door Roy feilloos werd binnen geschoten. Hierdoor zijn we met een 1-1 stand gaan rusten.

In de tweede helft moesten we spelen met wind tegen, dus de verwachting was, dat het dan wel eens wat lastiger zou kunnen gaan. Deze voorspelling kwam uit, we speelden onder druk en waren afhankelijk van de counter. Uit die counter ontstond een grote kans, die jammer genoeg werd over gewerkt. Vrijwel uit de tegenaanval wist v.v. OSC wel het net te vinden. Hierna gingen we druk op zoek naar de gelijkmaker en dat vond OSC niet erg. Zij konden nu op de counter spelen en wisten zelfs een derde keer het net te vinden, zodat de tussenstand op 3-1 kwam. Daan wist echter een toegekende vrije trap prima tegen de touwen te werken en op het einde van de wedstrijd werd een slippertje van de verdediging van OSC door Owen afgestraft met de gelijkmaker.

Een 3-3 eindstand in Nijmegen tegen v.v. OSC is een prima resultaat, zeker gezien het feit dat we de gehele wedstrijd achter de feiten zijn aan gelopen. Volgende week spelen we om 13:00 uur thuis tegen DVC’26 JO17-1 uit Didam, opnieuw een ploeg uit de Hoofdklasse.

 
Geen reactie's

Geef een reactie