JO17-1 verdeelt de punten uit bij CSV Apeldoorn

Apeldoorn – Op zaterdag 7 december 2019 stond de laatste wedstrijd van de Najaarscompetitie op het programma, uit in Apeldoorn tegen csv Apeldoorn JO17-2. Jonge Kracht had al gespeeld, zij speelden gelijk, dus de uitslag van vandaag deed er niet veel toe, aangezien Jonge Kracht ons niet meer kon inhalen. Dat csv Apeldoorn drie of vier spelers van de JO17-1 (4e divisie) opstelde maakte dan ook niet veel uit.

Tijdens de eerste helft bleek, dat De Boys het meeste balbezit had, maar tot echte grote kansen wilde dit maar niet leiden. De 0-0 tijdens de rust kwam dan ook niet als een volslagen verrassing.

Na rust werd er wel gescoord, maar hoewel het beeld anders deed vermoeden, was het csv Apeldoorn dat de score wist te openen, zij brachten de tussenstand op 1-0 in het voordeel van de gastheren (en dame). Op basis van de vertoonde inzet en de wijze waarop zij verdedigden was dit absoluut niet onverdiend. Er zat gewoonweg meer wil bij csv Apeldoorn dan bij ons. De Boys werden hierdoor wel wakker geschud en gingen wat meer op zoek naar een doelpunt en in de rebound wist Owen deze binnen te schieten.

Apeldoorn kwam met 10 man te staan na een gele kaart voor een van hun spelers, maar dit veranderde niets aan de inzet en de instelling bij csv. Zij gingen overal vol voor en wisten zelfs nog op een 2-1 voorsprong te komen. Aan het einde van de wedstrijd werd nog een penalty toegekend en gemist. Uit de corner die daaruit voortkwam wist Justin het missen van die penalty goed te maken, hij schoot de 2-2 binnen in de laatste minuut van de wedstrijd.

Dit jaar zijn er geen wedstrijden meer, de eerstvolgende wedstrijd staat op het programma voor zaterdag 25-01-2020, thuis tegen v.v. Dieren JO17-2 voor de beker. Tegen die tijd zal ook de indeling en het programma van de voorjaarscompetitie bekend zijn.