JO17-1 verliest belangrijke uitwedstrijd bij SML

JO17-1 verliest belangrijke uitwedstrijd bij SML

Arnhem Noord – Vooraf was het al even aangekondigd, voor de Arnhemse Boys JO17-1 stonden er 4 finales op het programma, de eerste vandaag tegen SML JO17-2. SML JO17-2 is inmiddels uitgeschakeld voor de beker in een uit wedstrijd tegen MASV JO17-1, op de dag dat wij tegen de JO17-3 van SML moesten spelen. Hoe zou deze wedstrijd, tegen een in de competitie nog ongeslagen SML, verlopen.

We begonnen goed aan de wedstrijd en in de eerste drie minuten van het spel wist Justin het net al te vinden. Ook na deze treffer gaven we eigenlijk niets weg en waren we zelf wel dreigend. Na een kwartier in de eerste helft scoorde Jaimy, in een 1 op 1 de 0-2. Hij had daarvoor al een grote kans, ook 1 op 1 op de keeper, maar hij raakte deze bal wat ongelukkig. Hij kon dit niet lang daarna recht zetten. Voor de rust viel zelfs nog de 0-3, opnieuw een doelpunt van Jaimy na een voorzet voor het doel langs. Intussen werd er nog altijd vrijwel niets weggegeven door de Boys, ondanks dat we met 10 man speelden na een (onterechte) gele kaart.

Vlak na de rust kreeg Issie een grote kans, maar zijn inzet spatte op de lat uiteen. Hierna begon SML wat meer aan te dringen richting het doel van de Arnhemse Boys en een overtreding zorgde voor een penalty voor SML, welke feilloos werd benut. Een overtreding op Roy, duwen in de rug, werd niet bestraft, waarna er een grote kans voor SML ontstond. Toen Roy vroeg waarom er niet werd gefloten voor deze overtreding kreeg hij de gele kaart gepresenteerd, waarna we opnieuw met 10 man kwamen te staan. Tijdens deze periode wist SML de zogenaamde aansluitingstreffer te maken, waardoor de druk van SML flink toenam. Zij wisten ook nog de 3-3 en zelfs de 4-3 te maken, zodat de eerste finale verloren is gegaan en de overige 3 wedstrijden er niet toe doen.

Komende week spelen we tegen v.v. Bennekom JO17-1, ditmaal weer thuis op ons eigen sportpark. De aanvangstijd van deze wedstrijd is 16:30 uur.

Inmiddels is ook de loting voor het vervolg in de bekercompetitie geweest. We spelen op 14 december, na de najaarscompetitie, een thuiswedstrijd tegen v.v. Dieren JO17-2. De tijd staat op dit moment op 16:00 uur, maar vanwege een toernooi op ons sportpark die dag zal de aanvang waarschijnlijk worden verschoven naar 10:00 uur.

Geen reactie's

Geef een reactie