JO17-1 verliest thuis van VDZ

Schuytgraaf – Zaterdag 2 november 2019 was het tijd voor de vierde wedstrijd in de Najaarscompetitie voor de JO17-1. Tegenstander op Sportpark De Schuytgraaf was VDZ JO17-2, dit betekende dat er in de reservetenues van Andre Klop werd gespeeld. Voor aanvang van de wedstrijd werd er een elftalfoto gemaakt in het reservetenue, samen met Andre Klop en zijn lesauto.

De Arnhemse Boys begonnen goed aan de wedstrijd en waren veel op de helft van de tegenstander te vinden, maar echt gevaarlijk wilde het maar niet worden. De scherpte voor de goal ontbrak, waardoor de treffer er niet echt inzat. Ook de dadendrang bij VDZ voor het doel was allemaal niet heel erg scherp, zodat de ruststand van 0-0 een logische was.

In de tweede helft was het beeld niet echt anders dan het beeld van de 1e helft. Opnieuw veel balbezit voor de Boys en het werd een aantal keren zelfs gevaarlijk voor het doel van VDZ, maar de keeper stond er ook niet voor niets en wist een aantal ballen knap te pakken. Op inzet won VDZ eigenlijk al de gehele wedstrijd het van de Boys en dit betaalde zich in de tweede helft uit in een 0-1 voorsprong. We hadden al een aantal waarschuwingen gehad, VDZ had al een paar keer vrij kunnen schieten, maar met die waarschuwingen hebben we uiteindelijk niets gedaan.

Op inzet en strijdlust wisten onze gasten de 0-1 over het laatste fluitsignaal te tillen, zodat de eerste nederlaag van dit seizoen een feit is. Komende week spelen we uit in Lunteren en dan zal de instelling/inzet drastisch moeten wijzigen om tot succes te komen. Veel succes!