JO17-1 wint oefenwedstrijd van DVC’26

JO17-1 wint oefenwedstrijd van DVC’26

Schuytgraaf – Vandaag stond de tweede (vriendschappelijke) wedstrijd van 2020 voor Arnhemse Boys JO17-1 op het programma, thuis tegen D.V.C.’26 JO17-1 uit Didam. Opnieuw een tegenstander uit de Hoofdklasse.

Er stond vandaag een redelijke wind, die wel eens wat invloed op het spel zou kunnen hebben, maar hoewel de Boys deze wind tegen hadden, viel daar in het veld niet heel veel van te merken. We gaven eigenlijk heel weinig weg en wisten, door hoog druk te zetten het de tegenstander flink lastig te maken. Goed doorverdedigen op de keeper leverde voor Jaimy een niet te missen kans op, en deze werd dan ook direct benut. Het bleef niet alleen bij deze ene kans, maar een overtreding op Jaimy in de 16-meter werd niet als zodanig beoordeelt door de scheidsrechter, waardoor het 1-0 bleef voor De Boys. D.V.C. stelde hier een enkel afstandsschot tegenover, maar die werden zonder al te veel moeite onschadelijk gemaakt door Sven. De ruststand was dan ook 1-0 voor De Boys.

In de tweede helft was het voordeel van de wind voor De Boys en dat was in het veld goed te zien. Hadden de gasten uit Didam in de eerste helft al veel moeite nodig om het hoofd boven water te houden, dit werd er in de tweede helft niet beter op. De Boys leken beter te staan en gaven nu helemaal niets meer weg. D.V.C. daarentegen had alle mogelijke moeite om de aanvalsdrang van De Boys te beteugelen en eigenlijk hadden we er wel een paar mogen maken. We scoorden wel, de bal werd goed bij de 2e paal neergelegd en lekker binnen geschoten door Christiaan. Hij bepaalde daarmee de eindstand op 2-0 in het voordeel van Arnhemse Boys JO17-1, een prima partij en een niet meer dan terechte uitslag.

Komende week wacht ons v.v. Dieren JO17-2 voor de beker en dan doen de resultaten van de vriendschappelijke wedstrijden er helemaal niet meer toe. We zullen v.v. Dieren niet alleen voor de beker gaan tegenkomen, zij zijn ook in de competitie ingedeeld bij ons.

Onze bekerwedstrijd van komende week begint om 13:00 uur op Sportpark De Schuytgraaf in Arnhem.

 
 
Geen reactie's

Geef een reactie