JO17-1 wint ook van DVOV JO17-2

Om 14:45 uur werd er op Sportpark De Schuytgraaf afgetrapt voor de wedstrijd tussen DVOV en De Boys. We stonden eigenlijk op het hoofdveld ingedeeld, maar doordat de belijning daar slecht zichtbaar was, werd uitgeweken naar Kunstgras 2. Gezien de warmte was een drinkpauze geen overbodige luxe, hier werd dan ook door de scheidsrechter rekening mee gehouden.

Voor DVOV stond er niets meer op het spel en zij traden aan met een drietal spelers van JO15, de belangen voor De Boys zijn duidelijk en dit was dan ook zichtbaar in het veld. Onze mannen namen het initiatief en wisten de meeste van hun duels te winnen. Er volgden een aantal kansen, maar de keeper en de paal stond succes in de weg. We wisten wel de score te openen en wisten dit voor rust uit te bouwen naar zelfs een 4-0 voorsprong.

Ook na de rust gaven we eigenlijk niets weg, maar we wisten wel weer de nodige kansen te verkrijgen. Het spel ging in de tweede helft wel wat minder snel dan de eerste helft, wat met dit weer niet zo vreemd is, maar er werd ook wat zorgvuldiger met de kansen omgesprongen. We vonden nog vijf keer het net, zodat de eindstand is bepaald op 9-0.

Komende woensdag is de laatste wedstrijd van dit seizoen, voor velen de laatste wedstrijd in de JO17 en voor enkelen de laatste wedstrijd voor de Arnhemse Boys. We spelen dan om 19:00 uur uit bij ESA in Rijkerswoerd, het zou toch mooi zijn als er dan velen komen kijken. Het is in ieder geval niet ver weg!