JO17-1 wint overtuigend uit bij vv Bennekom

JO17-1 wint overtuigend uit bij vv Bennekom

Bennekom – Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd van 2020, van de voorjaarscompetitie, op het programma. Het betrof hier een uit=wedstrijd in -en tegen= Bennekom JO17-2, een voor ons bekende tegenstander. Ook in de Najaarscompetitie zijn we deze tegenstander, in een thuiswedstrijd, tegen gekomen. Toen was het wat later op de dag, waardoor er geen foto’s gemaakt konden worden, dit was vandaag anders.

De voorbereiding op deze wedstrijd verliep wat rommelig, we konden niet onze gebruikelijke Warming-Up doen omdat het veld nog niet beschikbaar was en er was door Bennekom geen scheidsrechter geregeld, waardoor een goedwillende vader op het laatste moment nog even het verzoek kreeg om deze wedstrijd te leiden.

In eerste instantie was er in ons spel van deze onregelmatigheden niets te merken. We speelden aanvallend voetbal en kregen al snel wat kansjes om de score te openen, wat ook lukte. Jaimy wist de 0-1 en de 0-2 op het scorebord te brengen. Hierna deden de gastheren weer wat terug 1-2 en met een schitterend schot de 2-2. Hierna herpakten wij ons en Justin, Sammy en Tim brachten de ruststand op 2-5.

Vlak na de rust was het zelfs al 2-6 en leek de wedstrijd gespeeld. Er vielen nog wel 5 doelpunten, 1 voor onze gastheren en 4 voor ons door Niels, de tweede van Justin, zodat de eindstand op 3-10 werd gebracht. Een goede start van de Voorjaarscompetitie voor ons.

Volgende week spelen we thuis tegen VDZ JO17-2, dit was het team dat ons in de Najaarscompetitie, volledig verdiend, het eerste puntverlies wist toe te brengen. We hebben dus nog iets recht te zetten tegen deze tegenstander.

Veel succes!

 
Geen reactie's

Geef een reactie