JO17-1 wint (penalty)thriller uit bij SML

JO17-1 wint (penalty)thriller uit bij SML

Arnhem – Vandaag is de dag van de beker, kon je je in de poulefase misschien nog een klein foutje permitteren, vandaag kon dat zeker niet. Sunny is vandaag, bij afwezigheid van Rick Klokke, verantwoordelijk voor de verrichtingen van Arnhemse Boys JO17-1 in de bekerwedstrijd uit bij SML JO17-3. Rick, een spoedig herstel gewenst en hopelijk tot snel weerziens!

In verband met de herfstvakantie en blessures kunnen we vandaag beschikken over 4 gastspelers, Dylano Oldemenger. Jordi Bohmer, Jordy Elings (JO16-2) en Cedric Vinke JO15-1 hartelijk dank voor jullie inzet en aanwezigheid, zonder jullie zouden we beter niet eens kunnen starten. Naast de gastspelers en er ook de nodige supporters verschenen op Sportpark De Bakenberg, bedankt dat jullie zijn gekomen!

De Boys hebben de score weten te openen, en hoewel we de voorsprong enige tijd hebben vast te houden, werd er voor de rust toch tegen gescoord door SML, zodat we met een 1-1 ruststand aan de thee zijn gegaan in Arnhem Noord.

Na de rust wordt een fout in onze verdediging genadeloos afgestraft, 2-1 voor SML. De spanning neemt toe naarmate het einde nadert, maar een overtreding in de 16 meter van SML wordt door de scheidsrechter bestraft met een penalty en deze wordt benut, de tussenstand komt daarmee op 2-2. De beide achterhoedes zijn verder niet meer op fouten te betrappen, zodat dit ook de eindstand is en penalty’s de beslissing moeten brengen over wie er door mag in de beker.

In de penaltyserie blijken de Boys koelbloediger dan SML, zodat zij naar de volgende ronde in de beker mogen. Dat de beide teams aan elkaar gewaagd zijn blijkt niet alleen aan de 2-2 eindstand, ook uit het feit dat er in totaal 22 penalty’s nodig waren, eindstand 10-11, om tot een beslissing te komen mag je dit zeker afleiden.

Geen reactie's

Geef een reactie