JO17-1 wint thuis van Bennekom JO17-2

Schuytgraaf – Op zaterdag 23 november 2019 stond de wedstrijd thuis tegen v.v. Bennekom JO17-2 op het programma. Na de nederlaag van vorige week is dit dan maar de voorbereiding op de volgende bekerwedstrijd in januari tegen v.v. Dieren JO17-1. Sascha is vanaf nu overgestapt naar de JO19-1. Daarnaast hadden we te maken met een aantal geblesseerden. Gelukkig konden we opnieuw een beroep doen op de spelers van de JO16-2. Jordy en Jesper, hartelijk dank voor jullie steun!

We controleerden de wedstrijd vanaf het begin en gaven eigenlijk niets weg. Dat de ruststand op 2-0 kwam, kan dan ook geen verrassing heten. We gaven niet veel weg en Bennekom moest het vooral hebben van schoten vanuit de 2e lijn. Een van die schoten was een schot uit de draai. Knap geschoten en goed gestopt door onze keeper.

Ook in de tweede helft bleef het beeld eigenlijk een beetje hetzelfde, we controleerden de wedstrijd en drongen aan op het doel van Bennekom, maar het afwerken wilde maar niet zuiver, op 1 keer na. De eindstand van 3-0 kwam ergens halverwege de 2e helft op het scorebord te staan.

We hebben nu nog 2 uit-wedstrijden op het programma staan, we beginnen in Huissen tegen Jonge Kracht en eindigen de eerste helft van de competitie in Apeldoorn bij CSV Apeldoorn.