JO17-1 wint thuis van VDZ

JO17-1 wint thuis van VDZ

Schuytgraaf – Afgelopen week konden we het, ondanks wat ziektes en blessures nog met 1 gastspeler af, maar nu speelden Thymon van Driel (JO16-1), Aiden Packbier(JO14-2) en Jacen Slijkhuis (JO14-1) mee in onze wedstrijd tegen VDZ JO17-1. Ook bij VDZ waren er kennelijk wat personele problemen, aangezien er een aantal spelers van de JO17-1 aansluiten bij deze wedstrijd.

De wedstrijd zelf leek op een kopie van de wedstrijd die in de Najaarscompetitie werd gespeeld. De Boys waren in de aanval en creëerden wat kleine kansjes, maar de scherpte in de afronding ontbrak. Een kopbal van Roy kwam op de lat en ook de keeper van VDZ bleek een sta-in-de-weg voor de Boys. Dat de beginstand en de ruststand op 0 – 0 bleven staan, was dan ook niet heel best van de Arnhemse Boys.

In de tweede helft werd er op dezelfde wijze gespeeld als in de eerste helft, de steeds groter wordende kansen waren voor de Boys. Een schot van VDZ vanaf ongeveer 25 meter viel echter heel erg mooi in het doel, 0-1. Alle ingrediënten voor een onterechte verliespartij waren ook vandaag weer aanwezig. Ongeveer 8 minuten voor tijd werd de 1-1 gescoord en binnen 3 tot 4 minuten ook de 2-1. Dit bleek ook de eindstand van deze wedstrijd te zijn, zodat het “vlekje” van de Najaarscompetitie in ieder geval is weggewerkt.

Komende week worden we al heel vroeg verwacht in Westervoort voor de wedstrijd tegen AVW’66 JO17-1. De aftrap van deze wedstrijd op Sportpark Hamerden wordt om 10:00 uur verricht.

 
Geen reactie's

Geef een reactie