JO17-1 wint uit bij Jonge Kracht

Huissen – De op een-na-laatste wedstrijd in de Najaarscompetitie, uit in Huissen bij Jonge Kracht JO17-1. Te gast vandaag (opnieuw vanuit de JO16-2) twee spelers: Jordy Bohmer en Jordi Elings, beiden hartelijk dank voor jullie inzet in deze wedstrijd!.

Meestal kan ik het verslag beginnen met “we begonnen goed aan de wedstrijd”, maar dat vonden de jongens een beetje saai worden kennelijk. We begonnen dus alles behalve goed aan de wedstrijd en binnen geen tijd kwamen we dan ook op een 1-0 achterstand. Ook hierna wisten we onszelf niet te herpakken en kregen zelfs nog de 2-0 om de oren. Na de 2-0 wisten we wel weer heel snel het net aan de andere zijde te vinden, 2-1 door een goal van Sammi. Het bleek echter niet de opmaat te zijn voor beter spel, zodat Huissen nog een keer het net wist te vinden, ook hierna waren wij nog niet klaar en wist Jaimy, na een duel met de keeper van Jonge Kracht, het net te vinden, zodat we zijn gaan rusten met een 3-2 tussenstand.

In de tweede helft kwamen we wat beter uit de kleedkamer, we wisten snel de “aansluitingstreffer” te maken en gaven aanzienlijk minder weg dan in de eerste helft. Tijdens een man meer situatie wist Owen ook nog de winnende treffer te maken, zodat we uiteindelijk met een 3-4 overwinning op zak Huissen mochten verlaten.

De komende week besluiten we de Najaarscompetitie in Apeldoorn bij csv Apeldoorn JO17-2 op Sportpark Orderbos om 15:00 uur.