JO17-1 wint uit bij Lunteren

JO17-1 wint uit bij Lunteren

Lunteren – Vandaag stond er voor de verandering weer eens een uit-wedstrijd op het programma en de grote vraag vooraf was natuurlijk, kunnen de Boys zich een beetje herstellen van de nederlaag in eigen huis tegen VDZ? De tegenstander van vandaag was op een 9e plaats in de competitie terug te vinden, terwijl wij nu op een derde plaats staan. De huidige koploper had afgelopen week in ieder geval geen fouten gemaakt in Lunteren.

We zijn opnieuw goed aan de wedstrijd begonnen, maar inmiddels weten we dat dit niet altijd alles zegt. Het grootste gedeelte van het balbezit was op de helft van Lunteren, maar de scherpte voorin ontbrak. De schietkansen werden veelal omgezet in terugspeelballen op de keeper van Lunteren. Na ongeveer 20 minuten spelen wist Jaimy toch het net te vinden, 0-1 en op dat moment zeker niet onverdiend. Onze keeper had nog niet echt reddingen hoeven verrichten en zijn werk bestond voornamelijk uit het verwerken van terugspeelballen. Vlak voor rust kwam daar jammer genoeg verandering in toen een vrije bal vanaf links het doel in werd gewerkt, zodat we met een 1-1 ruststand aan de thee zijn gegaan.

In de tweede helft waren we er niet helemaal bij, Lunteren zocht driftig de aanval en werd voor dit spel beloond met een 2-1 voorsprong. Na dit doelpunt waren we een stuk scherper en ongeveer 3 minuten na het doelpunt van Lunteren wist Sami te scoren, 2-2. Hierna ging het allemaal even veel te snel voor onze gastheren, want een minuut na de 2-2 maakte Yoep er 2-3 van. Nog eens drie minuten later werd Jaimy perfect bediend door Justin, 2-4. Op aangeven van Justin wist ook Sami nogmaals het net te vinden, hij bepaalde de eindstand op 2-5.

Komend weekend spelen we opnieuw een uit wedstrijd, we reizen dan af naar Arnhem Noord voor de wedstrijd SML JO17-2 – Arnhemse Boys JO17-1. We ontmoeten dan de ongeslagen koploper in onze poule, de aftrap is om 14:15 uur. Dat we hierbij de nodige support kunnen gebruiken, dat spreekt denk ik voor zich. We zien u dan ook graag langs de lijn om onze mannen aan te moedigen op Sportpark De Bakenberg.

Geen reactie's

Geef een reactie