JO17-1 zet Fortissimo eenvoudig opzij

JO17-1 zet Fortissimo eenvoudig opzij

Schuytgraaf – Voor zowel KSV Fortissimo uit Ede als voor de Arnhemse Boys stond vandaag ronde 3 van de competitie op het programma. Fortissimo reisde af met 1 punt op zak. Onze geblesseerden zijn al weer flink op de weg terug, maar voor Niels en Stan kwam de wedstrijd van vandaag nog te vroeg. Gelukkig konden we (opnieuw) een beroep doen op de spelers van de JO16-2. Delano Oldenmenger en Jordy Elings werden bereid gevonden om na hun eigen wedstrijd in Lienden aan te sluiten bij ons. Jordy en Delano, hartelijk dank voor jullie inzet.

Arnhemse Boys begon voortvarend aan de wedstrijd en de paal, de lat en de keeper werden al snel veelvuldig gevonden. Toen dan aanmaal de ban was gebroken, ging het even snel, zodat we met een 3-0 stand naar de rust konden gaan.

Na rust gingen we op dezelfde wijze verder en we wisten al snel de 4-0 binnen te schieten. Hierna deed Fortissimo van zich spreken, zij tekenden de 4-1 aan, maar direct daarop maakten wij er5-1 van. De eindstand was uiteindelijk 6-2, een prima uitslag.

Komende week treden we opnieuw thuis aan, ditmaal tegen VDZ JO17-2. De aanvang op Sportpark De Schuytgraaf is 16:30 uur. Graag tot dan!

Geen reactie's

Geef een reactie