JO19-1 verlies het kampioenschap uit bij Driel met 2-0

JO19-1 verlies het kampioenschap uit bij Driel met 2-0

Driel – Voor de wedstrijd van vandaag was al duidelijk dat dit de wedstrijd van de najaarscompetitie was, Driel had er hierom voor gekozen om een verzoek bij de KNVB in te dienen voor een neutrale scheidsrechter en deze was vanaf 13:30 beschikbaar. Een half uur later dan de planning werd er in en tegen Driel afgetrapt voor de onderlinge ontmoeting.

Driel ging direct sterk uit de startblokken en zij zetten vroeg druk op ons. Desondanks wisten we sporadisch onder deze druk vandaan te voetballen en dat gaf een paar kleine kansjes voor het doel van onze tegenstander. Driel liet zich echter ook zeker niet onbetuigd en bleven aandringen bij onze goal. Een binnen geschoten vrije trap zorgde voor de 1-0 ruststand.

Ook in de tweede helft bleef de druk van Driel. Zij speelden op de beslissende momenten net even feller en waren meer gebrand op de overwinning dan De Boys. Dit zorgde voor een aantal mogelijkheden bij het doel van Liam, maar het vizier van Driel stond niet helemaal op scherp. Zelf kregen we enkele kansen op de gelijkmaker, maar oog in oog met de keeper van Driel werd deze niet gemaakt. Aan de andere kant viel na een fout van ons wel de 2-0 en gezien het spelbeeld van de gehele wedstrijd was daarmee deze wedstrijd gespeeld. Echte kansen kwamen er niet meer voor De Boys, zodat Driel met nog 1 wedstrijd te spelen 2 punten voorsprong hebben op ons.

RKSV Driel, van harte gefeliciteerd.

Geen reactie's

Geef een reactie