JO19-1 wint met gemak met 5-0 van S.C. Bemmel JO19-2

JO19-1 wint met gemak met 5-0 van S.C. Bemmel JO19-2

Schuytgraaf – Vandaag stond de wedstrijd tussen Arnhemse Boys en S.C. Bemmel op het programma, de nummer 1 van de ranglijst tegen de nummer 8. S.C. Bemmel, maar wel het team dat met 4-3 van onze naaste belager, RKSV Driel, wist te winnen! Geen ploeg om te onderschatten dus.

Al vanaf het begin van onze wedstrijd was duidelijk dat er van onderschatting geen sprake was, er werd direct de aanval gezocht en vroeg druk gezet. Al binnen drie minuten was er de eerste grote kans voor De Boys, maar de inzet belandde op de paal. Het spel bleef zich afspelen op de helft van onze gasten, en dit leidde dan ook tot de 1-0 voorsprong. Hierna leek Bemmel wakker te zijn geworden. Zij zochten veelvuldig de aanval op en dankzij een aantal goede reddingen van Liam bleef de 1-0 voorsprong tot aan de rust op het scorebord staan.

In de tweede helft liepen De Boys eigenlijk vrij eenvoudig weg van Bemmel, van grote kansen voor onze gasten was eigenlijk geen sprake meer en de score liep snel door naar 5-0 in het voordeel van De Boys. We hebben hierdoor 8 gespeeld en 22 punten, nog altijd 1 punt meer dan Driel.

Komende week spelen we in Driel tegen RKSV Driel JO19-1. De wedstrijd wordt om 13:00 uur afgetrapt, we kunnen wel een beetje support gebruiken!

 

Geen reactie's

Geef een reactie