JO19-1 wint thuis van Aquila JO19-1 met 5-2

JO19-1 wint thuis van Aquila JO19-1 met 5-2

De eerste zaterdag in de week van de scheidsrechter werd er niet door ons gespeeld, maar vandaag mochten we dan toch aan de bak. Vooraf schudden de spelers de handen van elkaar en aansluitend werd ook de scheidsrechter bedankt voor de wedstrijd.

Aan het begin van de wedstrijd wist Aquila de druk er flink op te houden en dit zorgde ervoor dat er een stuk of 4 a 5 corners werden verdiend door onze tegenstander. De keeper hoefde niet in actie te komen, dus echt gevaarlijk waren de corners niet, maar dat je er zoveel achter elkaar weggeeft is natuurlijk geen goed teken voor ons. Na deze stormloop van Aquila mochten wij gaan voetballen en dat ging bijzonder goed. De eerste kans die we kregen werd direct benut, 1-0 voor de Boys. Meestal komen we eerst op achterstand en gaan dan beter voetballen, nu begonnen we goed en kregen zelfs een zeer grote kans op de 2-0, maar die werd jammer genoeg gemist. Hierna rook Aquila hun kans en zij wisten vanuit 2 uitbraken 2 keer te scoren, zodat we met een 1-2 achterstand zijn gaan rusten.

In de tweede helft wilden we heel graag die achterstand rechtzetten en we zetten dan ook hoog druk. Je kon goed merken dat Aquila moeite had om onder deze druk te spelen, dus we kregen weer een aantal kansen en kansjes, maar geen doelpunten. De ban werd uiteindelijk gebroken door een afstandsschot die in de kruising belandde, 2-2. Dit gaf nieuwe energie en er werd met nog meer enthousiasme gestreden voor elke meter. Die inzet werd beloond met nog 3 treffers, zodat de eindstand werd bepaald op 5-2 in het voordeel van De Boys, de punten blijven dus in eigen huis!

Na een matige 1e helft een zeer sterke 2e helft met uiteindelijk een verdiende winst. Komende week zijn we opnieuw vrij, de week erop wacht de derby tegen S.C. Elistha in Elst.

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie