JO19-1 wint thuis van S.V. Juliana’31 JO19-2 met 5-2

JO19-1 wint thuis van S.V. Juliana’31 JO19-2 met 5-2

Schuytgraaf – zaterdag 24 november 2018 mochten we aftrappen voor de wedstrijd tussen Arnhemse Boys JO19-1 en S.V. Juliana’31 JO19-2 uit Malden op Sportpark De Schuytgraaf in Arnhem. We begonnen de wedstrijd weer wat completer dan vorige week, twee spelers keerden terug, de een van een weekje vrij en de ander van een schorsing.

We begonnen weer prima aan de wedstrijd, zonder dat er nu direct grote kansen te noteren vielen. We bleven wel in de aanval en we zetten druk op de helft van de tegenstander. Die aanval werd bereikt door goed combinatievoetbal en een hoge balcirculatie. Na ongeveer 8 minuten in de eerste helft viel de eerste treffer dan ook al te noteren. Ook ons tweede doelpunt viel wat later in de tweede helft, tot dan toe had S.V. Juliana’31 nog niet veel in de melk te brokkelen. Na de 2-0 van ons veranderde dat, de spelers van S.V. Juliana’31 dwongen Liam tot een goede redding waarmee hij de aansluiting voorkwam. Iets later wisten de gasten toch te scoren, uit een dood spelmoment (corner) viel de aansluiting. We waren op dat moment even iets te afwachtend. Deze 2-1 tussenstand bleek ook de ruststand te zijn.

Direct na rust wisten we opnieuw het net te vinden, 3-1. Ook Juliana beet wat meer van zich af maar zij gaven daardoor ook wat meer ruimte weg, zodat we ook de 4-1 konden aantekenen. Juliana herpakte zich en wisten ook bij De Boys het net weer te vinden, 4-2 en na deze tussenstand gingen zij voor meer. Er ontstond wat druk op de goal van De Boys, maar er kwam ook wat meer ruimte achterin bij Juliana. Van die ruimte wisten De Boys te profiteren en zij tekenden de 5-2 aan, dit was ook de eindstand.

Volgende week spelen we weer een uit-wedstrijd bij Woezik in Wychen. De aanvang van deze wedstrijd is 15:00 uur. Op 8 december 2018 staat er een thuiswedstrijd tegen S.C. Bemmel JO19-2 op het programma. De laatste competitiewedstrijd van dit jaar is de uit-wedstrijd in Driel tegen RKSV Driel JO19-1. Deze wedstrijd begint om 13:00 uur.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie