JO19-1 zet ook SDOO opzij

JO19-1 zet ook SDOO opzij

Schuytgraaf – gisteren een thuiswedstrijd tegen SDOO uit Heteren.

We hadden het beste van het spel zonder dat we tot echte kansen kwamen en zo kabbelden de eerste minuten van de wedstrijd voort. We gaven ook niks weg, dus dat was dan in ieder geval bijzonder positief. Na ongeveer een kwartier/20 minuten viel dan toch de openingstreffer en daarna leek de ban gebroken. We scoorden kort na elkaar maar liefst 5 keer, maar kregen er door bijzonder matig spel ook nog twee zeer onnodig tegen. De ruststand werd hierdoor bepaald op 5-2 in het voordeel van de Arnhemse Boys.

Na de rust leek het spel van de Arnhemse Boys weer iets beter te worden dan voor de rust. Een diepe bal werd in een tijd door de opgekomen linksback doorgespeeld op de spits, die fraai wist af te ronden. Daarna werd er weer veel te gemakkelijk en te gehaast gespeeld door De Boys. We speelden bij vlagen alsof we op een achterstand stonden en dat we dit nog goed zouden kunnen maken, zodat er toch weer twee tegentreffers geslikt moesten worden. Doordat we nog een penalty wisten te benutten werd de eindstand op 7-4 bepaald. Je zou zeggen “een wedstrijd om snel te vergeten”, maar ik hoop toch wel dat er een aantal lessen uit geleerd gaan worden voor de toekomstige tegenstanders!

Volgende week mogen we opnieuw in een thuiswedstrijd aantreden, ditmaal tegen Juliana’31 JO19-1 uit Malden. De aftrap is om 12:30 uur op Sportpark De Schuytgraaf in Arnhem.

 

Geen reactie's

Geef een reactie