Jonge Kracht D2 – Arnhemse Boys D2

Jonge Kracht D2 – Arnhemse Boys D2

SONY DSC

Op zaterdag 29-11-2014 stond de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie op het programma. De ploeg die een langere tijd koploper in de competitie was, was onze tegenstander. Uit de andere wedstrijden tussen de top 6 onderling was al wel gebleken dat de onderlinge verschillen klein zijn, dus dit werd ook voor vandaag verwacht. Om 9:00 uur trapten we af voor een spannende wedstrijd in de eerste “echte” kou in Huissen.

De wedstrijd ging, zoals vooraf viel te verwachten, gelijk op. Veel van het spel werd op het middenveld gespeeld, maar ook de keepers moesten aan beide zijden in actie komen. De Arnhemse Boys wisten de score te openen nadat het voor het doel van Jonge Kracht even op een schiettent leek. De 0 – 1 voorsprong was ook de ruststand, we konden even een beetje opwarmen in de kleedkamer.

In het begin van de tweede helft hadden de Boys de overhand. Met name op links waren de Boys gevaarlijk met een aantal schoten voorlangs en een aantal voorzetten die maar niet binnen gewerkt konden worden. Jonge Kracht zette iets om, waardoor het gevaar een stuk minder was. Hierna kwam Jonge Kracht weer aan voetballen toe en wisten weer te combineren. Halverwege de 2e helft wist Jonge Kracht de gelijkmaker te scoren Hierna speelden de Boys minder zuiver en gingen iets te gehaast op zoek naar de hernieuwde voorsprong. Er waren opnieuw kansjes over en weer, maar vlak voor tijd wist Jonge Kracht toch de 2 – 1 binnen te schieten Deze 2 – 1 bleek ook de eindstand te zijn na een uur voetbal. Het kampioensschap konden we door deze eindstand wel vergeten.

Aan het begin van de middag speelden RKHVV D3 en GVA D2 tegen elkaar. Deze wedstrijd is met 1 – 4 door GVA gewonnen, zij zijn daardoor kampioen geworden. Jonge Kracht is 2e geworden door de winst op ons. De wedstrijd tussen MASV en Groessen is “gestaakt wegens wanordelijkheden”. Op dit moment staat er een 3 – 1 voorsprong voor MASV op het scorebord, zodat de 3e plaats voor de Arnhemse Boys zeker lijkt. In de voorjaarscompetitie beginnen we opnieuw op “0”. We zullen zeker zwaar ingedeeld worden, aangezien de tussenstand op de ranglijst van afgelopen week hiervoor bepalend is. We hebben van de huidige kampioen (GVA) weten te winnen, dus we hebben er alle vertrouwen in dat we opnieuw een goed resultaat neer kunnen zetten.

SONY DSC

Geen reactie's

Geef een reactie