Jordan Mulder live op Radio538 | Warchild actie ArnhemseBoys

Jordan Mulder live op Radio538 | Warchild actie ArnhemseBoys

Jordan-Mulder-live-op-radio-538-Warchild-Arnhem - ArnhemseBoysJordan Mulder de pupil van de Arnhemse Boys Schuytgraaf uit de E9 die de actie heeft bedacht “Iedere goal die je maakt is voor WarChild een Euro waard” zal a.s. donderdagochtend 28 maart live te horen zijn op Radio 538 in het programma van “Evers Staat Op” met DJ Edwin Evers.

Jordan wordt met zijn vader Jeremy Mulder donderdagochtend om 8.30 uur verwacht op het Kerkplein in de studio van Radio 538.

In de altijd zo hilarische uitzending van Edwin Evers mag Jordan kort zijn actie toelichten en de Cheque namens de Arnhemse Boys Schuytgraaf overhandigen. Het totaal bedrag is uiteindelijk € 1.345 geworden. Het bedrag is inmiddels al overgemaakt aan WarChild.

Ook zal Jordan samen met de burgemeester van Arnhem Pauline Krikke symbolisch een voetbal met het logo van de Arnhemse Boys Schuytgraaf overhandigen aan de burgemeester van Den Bosch, dit in het kader van de actie: Iedere goal die je maakt, is voor WarChild een euro waard!

Jordan en burgemeester Pauline Krikke zullen na afloop de handtekening zetten op de voetbal. Edwin Evers neemt de bal mee naar Den Bosch en geeft deze aan de burgemeester van Den Bosch.

Omstreeks 16.30 wordt Jordan nog geïnterviewd door de Arnhemse Koerier.

Het Hoofdbestuur en Jeugdbestuur van de Arnhemse Boys Schuytgraaf  zijn ontzettend trots op onze pupil.

Geen reactie's

Geef een reactie