Jubileumparty op zaterdag 22 juni 2019!

Jubileumparty op zaterdag 22 juni 2019!

Arnhemse Boys Schuytgraaf bestaat dit seizoen 100 jaar, dat betekent een knallend eindfeest bij voor iedereen die betrokken is bij onze vereniging, van leden, ouders van leden, vrijwilligers, sponsoren tot overigen met een binding met de Boys.

Op zaterdagavond 22 juni vindt het feest ‘Old meets New’ plaats in ons clubgebouw. Coverband Spotted is geboekt om de dansvloer vol te krijgen met live muziek! Ook de pauzes worden gevuld met muzikale optredens.

De entreeprijs bedraagt € 5,00 p.p. inclusief 2 consumpties (bier/frisdrank), de zaal is vanaf 20:00 uur open.

Kaarten kunnen besteld worden door een mail te sturen naar jubileum2019@arnhemseboys.nl en of zoek bij de Boys Bob, Patrica, Thera of Chantal op, ook zij kunnen je verder helpen aan kaarten!

Het belooft een onvergetelijk feest te worden, als echte Boys fan moet je erbij zijn, maar één keer een 100 jarig jubileum!

1Reactie
  • aj wiegerinck
    Geplaatst op 12:57h, 08 juni Beantwoorden

    het intervieuw van 1969 met het 50 jarig bestaan is in mijn bezit ,inde orgenele uitgave ,dus heb ik dat laten inlijsten,als herinering van oprichter antoon spork,mocht de vereniging arnhemse boys,daar intresse in hebben,verneem ik dat graag per omgaande ,omdat wij dit niet zullen vergeten,alvast gefeliciteerd met jullie jubileum,100 jaar ARNHEMSE_BOYS.

Geef een reactie