Jubileumtoernooi MO11 & MO15, zaterdag 1 juni 2019

Jubileumtoernooi MO11 & MO15, zaterdag 1 juni 2019

Beste sportvrienden,

In 2019 bestaat voetbalvereniging de Arnhemse Boys Schuytgraaf 100 jaar, en om dat te vieren willen we graag dit jaar de aftrap doen voor een jaarlijks terugkerend meidentoernooi!

Ondanks onze ervaring in de organisatie van toernooien, maakt onze club pas sinds korte tijd een ontwikkeling door in het meidenvoetbal. We hebben nu 3 meidenteams en meer dan 20 meisjes die in een jongensteam spelen, en het lijkt ons tijd om deze dames en nog meer meiden te enthousiasmeren voor meidenvoetbal.

Hoe kan dat nou beter dan met een meidentoernooi! Graag nodigen we jullie meisjesteams daarom uit voor dit evenement. Op zaterdag 1 juni van 09.30 tot 17.00 uur zal onze vereniging naast de festiviteiten van het jubileum in het teken staan van dit toernooi. Voor dit toernooi zoeken we teams in de volgende sterkten: mo15-1e klasse, mo15-2e klasse en mo11-1e klasse. Extra feestelijkheden bestaan onder andere uit de aanwezigheid van de Utrechtse Vrouwen Voetbal Academie die de hele dag voetbalclinics verzorgen, een horecaplein met gezonde versnaperingen, voetbal-gerelateerde spellen en activiteiten, een goodiebag en mooie prijzen.

Al Enthousiast? Er zit een maximum aan het aantal teams wat mee kan doen aan dit toernooi, dat betekent dat de volgorde van inschrijving beslissend is. Schrijf dus snel in! Wij hopen op een snel en positief antwoord van u, zodat we er met zijn allen een sportief en gezellig toernooi van kunnen maken op sportpark Schuytgraaf in Arnhem.

Indien uw vereniging interesse heeft in deelname vul dan het bijgaande inschrijfformulier in. Scan deze in en email deze naar: toernooicommissiearnhemseboys@gmail.com Na inschrijving ontvangt u een bevestiging indien uw team geplaatst is. Wij kijken uit naar uw inschrijving!

Namens de organisatie,
Wim Slijkhuis,
Coördinator meisjes- en vrouwenvoetbal, Arnhemse Boys Schuytgraaf. 

Geen reactie's

Geef een reactie