Kampioenen deel 2 Arnhemse Boys F6 KAMPIOEN!

Kampioenen deel 2 Arnhemse Boys F6 KAMPIOEN!

Arnhemse Boys F6

Gisteren had ik er al even in een stukje aandacht aan besteed: Vandaag konden de eerste teams van Arnhemse Boys kampioen worden. Zoals op de foto hierboven is te zien, is dit voor de F6 van Arnhemse Boys in ieder geval gelukt. Zij speelden thuis tegen Rheden F3 hun kampioenswedstrijd en zij wisten deze wedstrijd overtuigend te winnen. Het werd 5 – 1, zodat de feestvreugde kon losbarsten. Getuige de beelden op de foto kunnen ze bij de F6 wel een feestje bouwen. Namens iedereen bij de Arnhemse Boys natuurlijk van harte gefeliciteerd.

Arnhemse Boys F6 2

Een ander team dat nog in de strijd is gewikkeld voor het kampioenschap is de F2 van de Arnhemse Boys. Zij speelden vandaag niet, de concurentie deed dit wel. S.V. Spero F2 heeft vandaag gewonnen en komt hierdoor, met een wedstrijd meer gespeeld, in punten gelijk met de F2 van de Arnhemse Boys. De F2 van de Arnhemse Boys speelt op dinsdag 06-05-2014 om 18:30 uur thuis tegen Orion F2. Bij een overwinning kan al een voorschot op het kampioenschap en het bijbehorende feest worden genomen. Maar om echt helemaal alleen kampioen te worden dient er in de laatste wedstrijd van het seizoen, uit bij ESA F3 ook nog minimaal een punt gepakt te worden. 4 punten uit 2 wedstrijden, jullie kunnen het. Succes!

Als laatste team van de F-pupillen is ook nog de F1 kansrijk voor het kampioenschap. Vandaag moesten zij tegen de F1 van VVO uit Velp aantreden. De Arnhemse Boys wist deze wedstrijd echter niet te winnen en staan nu 3 punten achter op de koploper S.V. Spero F1. Aanstaande woensdag, 07-05-2014 staat de kraker tussen de Arnhemse Boys en Spero in Elst op het programma. De aanvang van deze wedstrijd is 18:30 uur in Elst. Succes!

In de E waren er ook een aantal in de race voor het kampioenschap. De E6 van de Boys konden het kampioenschap veilig stellen door een overwinning op Eldenia E3. De Arnhemse Boys wisten de wedstrijd echter niet te winnen, zodat de titel voor hen nog niet binnen is. Gelukkig is niet alles verloren door deze mindere dag in Elden. Arnhemse Boys E6 blijft de koploper en de laatste wedstrijd moet nu de beslissing brengen. Een makkie zal dit echter niet gaan worden, want de nummer 2, RKHVV E5 komt op visite op ons eigen sportpark. Deze wedstrijd begint om 10:30 uur.

Ook de E5 van de Arnhemse Boys kan nog voor de titel gaan. Vandaag speelden zij niet zelf, maar “een concurent” in de titelstrijd kwamen vandaag wel in actie. ESCA/Presikhaaf wist met 4 – 0 te winnen van SML E5 en komt daardoor op plaats 2 met een wedstrijd meer gespeeld. De beslissing zal mogelijk op de laatste speeldag gaan vallen. Op dinsdag 06-05-2014 mag onze E5 eerst uit spelen tegen Wodanseck E1 om 18:30 uur. Daarna staat de laatste wedstrijd op zaterdag 10-05-2014 op het programma. Er moet dan om 10:00 uur uit tegen RKHVV E3G gespeeld worden.

Een ploeg die het niet in eigen hand heeft is de D1 van Arnhemse Boys. Na twee nederlagen tegen RKSV Driel D1 bedroeg de achterstand op onze buren 1 punt. De D1 van de Boys hoefde zelf niet te spelen, Driel had een wedstrijd tegen OVC’85 D1, de nummer 3 uit de competitie, op het programma staan. OVC’85 heeft de hoop op het kampioenschap weer terug gebracht bij de Arnhemse Boys door een 1 – 2 overwinning tegen onze buren. De achterstand bedraagt nog altijd 1 punt, maar nu met een wedstrijd minder gespeeld. Op zaterdag 10-05-2014 staat voor de Boys de uitwedstrijd tegen, ja ja, daar komt hij weer, OVC’85 D1 op het programma. De aanvang van deze wedstrijd is 10:30 uur. Bij een positief resultaat kan het kampioenschap dan thuis worden beslist op dinsdag 13-05-2014 om 19:00 uur tegen Kesteren D1.

 

beker

Geen reactie's

Geef een reactie