Kerstgroet + uitnodiging nieuwjaarsreceptie 5 januari 2019

Kerstgroet + uitnodiging nieuwjaarsreceptie 5 januari 2019

Kerstgroet Arnhemse Boys Schuytgraaf

Beste leden en vrijwilligers,

Met de traditionele oliebollencup sluiten we vanavond de eerste helft van het seizoen 2018/2019 af.

Er is weer volop getraind en gevoetbald op de velden. Niet onverdienstelijk gelet op de vele jeugdteams die zich de afgelopen week tot ware kampioenen mochten kronen. Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk dat ieder lid op zijn niveau plezier beleeft aan voetbal, of je nu kampioen wordt of niet.

Er is ook weer het nodige gebeurd:
Zo heeft zich aan het begin van dit seizoen een heus team met volwassenen dames uit de Schuytgraaf aangemeld. Onder de bezielende leiding van Wim Slijkhuis zijn ze inmiddels klaargestoomd om de eerste wedstrijden te voetballen. Ook de scheidsrechtersvereniging Arnhem en omstreken wist ons te vinden en traint inmiddels wekelijks op ons sportcomplex.
Ons eerste elftal -onder leiding van Pierre van den Berg- laat tot nu toe wisselende resultaten zien. We hebben er alle vertrouwen in. dat zij zich weten te handhaven in de 3e klasse.

Een bijzondere dank gaat uit naar de vrijwilligers van de jubileumcommissie onder leiding van Toon Hartemink.  Het zal niemand meer zijn ontgaan, dat onze vereniging op 19 juni 2019 haar 100-jarig bestaan viert. Er wordt achter de schermen heel hard gewerkt aan de voorbereidingen om er een spetterend en onvergetelijk jubileumjaar van te maken met als hoogtepunt op 22 juni de jubileumparty ‘Old meets New’

NIEUWJAARSRECEPTIE
Het jubileumjaar trappen we af tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 5 januari van 16:00h tot 20:00h in onze sportkantine. Graag nodig ik jullie uit om daarbij aanwezig te zijn om het glas te heffen op een bijzonder jaar. Om 16:15h zal ik het openingswoord verrichten. Jan van Dellen, onze wethouder van Sport is speciale gast, evenals onze ereleden en leden van verdienste.

Om 14:30h, voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie, speelt ons eerste elftal tegen een team van oud eerste elftalspelers. Kom gerust kijken.

Maar voor ik jullie op 5 januari hopelijk in grote getalen zie, wil ik jullie mede namens alle bestuursleden van Arnhemse Boys Schuytgraaf heel fijne dagen toewensen en een bruisende oud en nieuwfeest!

Met sportieve groet,

Rick Schonis
Voorzitter

Logo Arnhemse Boys Schuytgraaf - 100 jaar

Geen reactie's

Geef een reactie