Kesteren F1 – ArnhemseBoys F3

Kesteren F1 – ArnhemseBoys F3

Kesteren F1 - ArnhemseBoys F3 (2)
Vandaag de spannende wedstrijd tegen Kesteren F1. Kesteren staat op een gedeelde 2de plaats met ons, maar 1 wedstrijd minder gespeeld.

Het was nog erg donker, mistig en hadden om 7.30 uur afgesproken bij de Arnhemse Boys. Rond 8.00 uur kwamen we aan in Kesteren en gingen ons omkleden in kleedkamer 1. Jesse is helaas nog steeds geblesseerd, Koen van de F2 deed met ons mee.

Aaron en Luuk begonnen als reserve, Kas in het goal, Julius/Jelle en Koen stonden in de verdediging en Arwen/Milan en Jowendly voorin.

In het begin werden we overlopen door Kesteren. We durfden niet echt en hadden veel balverlies. Na 5 minuten scoorde Kesteren de 1-0. Langzamerhand kregen we wat meer grip op de wedstrijd. Na een mooie actie vanuit Jowendly kreeg Milan de bal en schoot raak, 1-1. een paar minuten laten kreeg Milan de bal en schoot de 1-2 binnen. We stonden nog niet allemaal op de plek, Kesteren trapte weer af en naar een paar acties stond het snel weer 2-2. Even waren we er niet bij en nog geen minuut later stond het 3-2 voor Kesteren. Nog voor de rust scoorde Arwen, die was erg scherp bij de goal, de keeper sloeg de bal weg en Arwen scoorde. Net voor de rust kreeg Kesteren nog een corner en helaas, kwam de bal via Milan in ons doel, 4-3 rust!

Na de rust kwam Kesteren snel op 5-3. Kas stond inmiddels in het veld en Aaron stond als keeper in het goal. Langzamerhand kregen we wel steeds meer grip op het spel, maar de doelpunten vielen niet aan onze kant. Toch na 11 minuten scoorde Kas een mooi doelpunt, zou het dan toch nog gelijk worden?

Een minuut voor tijd waren de Boys volop in de aanval en via een schot hield een speler de bal met zijn handen tegen in het strafschopgebied, een penalty voor de Boy’s.
Milan ging achter de bal staan en schoot de bal cool tegen het net, 5-5.
Kesteren mocht weer aftrappen, de scheidsrechter vloot einde wedstrijd, wat een spannende wedstrijd, met een verdiende uitslag. Goed gewerkt jongens…

Nu 2 keer weer trainen en dan volgende week uit tegen ESA F3.

René

Geen reactie's

Geef een reactie