KNVB Aftrapmodule

KNVB Aftrapmodule

KNVB Aftrapmodule: een goede start voor iedere jeugdtrainer

Op maandag 2 oktober 2023 vond de KNVB Aftrapmodule plaats onder leiding van KNVB docent Anne Duis.

De module werd gehouden bij de Arnhemse Boys voor een aantal gemotiveerde Arnhemse Boys trainers en leiders(sters) aangevuld met trainers van andere verenigingen.

De Aftrapmodule is een module voor alle trainers die willen gaan trainen in de jeugdopleiding van een KNVB-vereniging. Het geeft deelnemers de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om een goede trainer te zijn. De module bestaat uit een aantal digitale opdrachten, theoriedeel en werd afgewisseld met een praktijkdeel buiten op het veld.

Aan het praktijkdeel heeft onze JO11-1 en JO11-2 met veel plezier meegewerkt. Daarvoor dank aan de trainers en leiders van deze 2 teams! De cursisten zijn ook dank verschuldigd aan de flexibiliteit van de trainers en spelers van de teams die op het gereserveerde hoofdveld een trainingsavond gepland hadden.

Dat alles voor een succesvolle scholingsavond! Deze avond zal zeker een vervolg zal gaan krijgen. Heb je interesse in meer scholingen om jezelf te ontwikkelen en je team beter te laten voetballen?

Houd dan dit seizoen je app of mail in de gaten.

Geen reactie's

Geef een reactie