Koop ons unieke jubileumboek en steun Ome Joops tour

Koop ons unieke jubileumboek en steun Ome Joops tour

Jubileumboek 100 jaar Arnhemse Boys Schuytgraaf

Op 19 juni 2019 bestaat v.v. Arnhemse boys Schuytgraaf 100 jaar. Een bijzonder moment voor onze vereniging.

Ter ere van ons jubileum geven we in juni 2019 een speciaal jubileumboek uit, dat volledig door vrijwilligers is samengesteld en vormgegeven.


UNIEK NASLAGWSERK VOOR IN UW KAST

De samenstellers hebben een jaar lang hard gewerkt om historisch materiaal te verzamelen uit alle hoeken en gaten. Zo zijn bijzondere en onbekende verhalen uitgediept, opschreven en opnieuw tot leven gebracht.

Al deze noeste arbeid heeft geresulteerd in een jubileumboek met meer dan 100 pagina’s aan uniek (foto)materiaal over de roemrijke historie van onze vereniging. Van de oprichting in 1919 in Arnhem Noord tot de bloeiende vereniging die we anno 2019 zijn in Arnhem Zuid/Schuytgraaf

Dit unieke naslagwerk mag natuurlijk niet ontbreken in de kast bij nieuwe leden, oud leden, vrijwilligers en verder iedereen die betrokken is bij onze vereniging.

U bestelt het jubileumboek al voor € 12,50 via jubileumboek@arnhemseboys.nl

GOEDE DOEL

Van de opbrengst gaat € 2,50  per verkocht boek naar een lokaal goede doel. De jubileumcommissie heeft gekozen voor Ome Joops Tour (www.omejoopstour.nl). Een Arnhemse vrijwilligersorganisatie die kinderen uit minder bedeelde gezinnen in de leeftijdscategorie van 10 t/m 12 jaar jaarlijks een vakantiemogelijkheid biedt.

NOG VRAGEN OF WILT U ADVERTEREN?

Heeft u nog vragen of bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd om te adverteren in het boek, neemt u dan contact met ons op via jubileum2019@arnhemseboys.nl

Geen reactie's

Geef een reactie