Korte samenvatting van de ALV v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf, donderdag 23 mei jl.

Korte samenvatting van de ALV v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf, donderdag 23 mei jl.

Logo Arnhemse Boys Schuytgraaf - 100 jaar

Donderdagvond 23 mei jl vond de Algemene ledenvergadering (ALV) plaats in onze sportkantine. Tijdens deze goed bezochte vergadering hebben we als bestuur de aanwezige leden onder andere geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen onze vereniging, is de jaarrekening 2017-2018 toegelicht en goedgekeurd evenals de begroting voor het seizoen 2019-2020. Binnen het bestuur zijn Rick Schonis (voorzitter), Rene Albers (secretaris) en Dave Ploum (algemeen bestuurslid) herkozen. De leden hebben tevens (met terugwerkende kracht) ingestemd met de benoeming van Lucien Seinen als penningmeester.

Boys Betrokken
We hebben ook uitgebreid gesproken over Boys Betrokken, dat er op gericht is meer leden en ouders van leden te betrekken bij onze vereniging. We komen nog steeds vrijwilligers tekort voor alle werkzaamheden en activiteiten die gedaan moeten worden. Het blijft nog steeds teveel duwen en trekken om potentiele vrijwilligers te enthousiasmeren iets voor onze vereniging te doen. Het was de bedoeling dat voor 1 januari 2019 in ieder geval een vrijwilligers coördinator zou starten om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Helaas hebben we deze belangrijke rol nog niet kunnen invullen. Gelukkig heeft een actief lid tijdens de ALV zijn vinger opgestoken om hierin het voortouw te gaan nemen. Hij ondersteuning krijgen van nog twee vrijwilligers die zich na de ALV hebben aangemeld.Zoals begin van dit voetbalseizoen al is aangekondigd zullen we ieder lid dat zich niet heeft opgegeven als betrokken lid voor het seizoen 2018-2019 voor het eind van dit seizoen een factuur sturen voor een bedrag van 50 euro. Leden en/of ouders van leden die gedurende dit seizoen lid zijn geworden en zich niet hebben opgegeven (of niet wisten van het Boys Betrokken) zijn hiervan uitgezonderd.

Ontvreemding van gelden oftewel diefstal
Minder leuk nieuws is dat we als vereniging helaas diverse malen geconfronteerd zijn met diefstal in de afgelopen jaren. Dit seizoen is onder andere nog een bedrag van ruim boven de 1.000 euro ontvreemd uit de dagkluis. Dat geld is met activiteiten door de jubileumcommissie bij elkaar verzameld voor een cadeau namens de jeugd ter ere van ons 100-jarig bestaan wat het extra zuur maakt. Als bestuur hebben we er tot nu toe niet voor gekozen om steeds aangifte te doe bij de politie. Niet omdat we hiermee voor onverlaten de rode loper willen uitrollen, maar omdat we leefden vanuit de veronderstelling dat de politie toch niets anders zou doen dan de aangifte ter kennisgeving aan te nemen. Hiermee geven we echter geen krachtig signaal af. Voortaan zullen we als bestuur aangifte te doen bij voorvallen die daar aanleiding toe geven. Inmiddels zijn in de kantine op strategische plekken ook beveiligingscamera’s opgehangen en wordt gewerkt aan een nieuw, digitaal sleutelplan.

Toost op een mooie jubileummaand
We hebben de ALV afgesloten met alvast een toost op een mooie jubileummaand. Juni staat in het teken van tal van activiteiten met als start het meidentoernooi op 1 juni a.s. Op zaterdag 8 juni vindt de receptie en de reünie plaats, op zaterdag 15 juni het wijkevent Battle of the Boys (inschrijven kan nog steeds door een mail te sturen naar Marloesremie@gmail.com). Voor onze knallende jubileumparty op zaterdag 22 juni zijn nog een beperkt aantal kaarten te koop via jubileum2019@arnhemseboys.nl

Het volledige verslag val de ALV volgt t.z.t.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Arnhemse Boys Schuytgraaf
Geen reactie's

Geef een reactie