Korting bij Scapino op alle voetbalartikelen

Korting bij Scapino op alle voetbalartikelen

Scapino Actie
Beste sporters,

De actie:

T/m 12 februari krijgen klanten maar liefst 25% korting* op de voetbalcollectie van Scapino! Scapino heeft een uitgebreid assortiment met voetbalschoenen, voetbalkleding en accessoires als scheenbeschermers, sporttassen, badslippers en voetballen.

*De voetbalkorting geldt op artikelen met een 25% korting-kaartje. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen. Artikelen in Aktiesport shop-in-shops zijn uitgesloten.

Naast deze kortingsactie is er een uitgebreid e-magazine over voetbal ontwikkeld. De nieuwste voetbaloutfits, mooie voetbalschoenen en uitleg over een aantal belangrijke zaalvoetbalregels zijn hierin te vinden. Ontdek het Scapino voetbalmagazine en maak bovendien kans op één gratis paar voetbalschoenen naar keuze. Je kunt t/m zondag 16 februari 2014 deelnemen aan de winactie. Het e-magazine is te vinden op onze website: http://www.scapino.nl/voetbalmagazine-2014

Verder zijn we heel blij dat we dit jaar wederom verkozen zijn tot het goede doel van de Goed Doen met je Oude Schoen actie van Scapino. Vanaf 17 februari kan iedereen zijn of haar oude schoenen weer inleveren bij de Scapino winkels in ruil voor 10 euro korting.

Geen reactie's

Geef een reactie