Late winst voor Arnhemse Boys D1 in oefenpot tegen OSC Onder 12

Late winst voor Arnhemse Boys D1 in oefenpot tegen OSC Onder 12

Matchday 06052014
Dinsdag 6 mei 2014, 18:30 uur, sportpark Schuytgraaf. 22 koene strijders staan aan de aftrap voor een midweekse oefenpot op het nieuwste plastic veld van Arnhem-Zuid. Onze D1 neemt het op tegen de jongens van o12 van O.S.C. uit Oosterhout. Oosterhout. Oud-Oosterhout is een dorp in de gemeente Overbetuwe, het nieuwe Oosterhout is een wijk van Nijmegen in de Waalsprong. Het dorp Oosterhout is ontstaan in de Vroege Middeleeuwen op een stroomrug, een oude rivieroever van de Waal. In 1809 en 1820 werd Oosterhout getroffen door dijkdoorbraken, waarna de dorpskern zich in noordelijke richting verplaatste naar de huidige dorpstraat.

De wedstrijd. Emile blaast voor het begin en in sierlijk grijs vandaag. De eerste 30 minuten houden de ploegen elkaar in evenwicht. In ieder geval in score. Er is een fysiek overwicht voor de jongens uit Arnhem in de Betuwe, maar voetballend doen de blauw-witten van even verderop voorbij Elst weinig onder voor rood-wit gestreept met zwarte broek. Met de brilstand aan de thee….

In het 2e bedrijf is er weer een beetje sprake van enige finesse in het spel van onze boys. Door goede combinaties en scherpte voor de goal weten we uiteindelijk een 5-0 eindstand op het bord te brengen. We bedanken onze sportieve tegenstanders voor een leuke ontmoeting. We hebben 2 ploegen aan het werk gezien die beide veel kwaliteit herbergen. Was er tussen hen sprake geweest van gelijke leeftijden, dan had ik het nog wel eens willen zien….

Donderdag trainen en dan op naar de volgende competitiewedstrijd, zaterdag as., uit tegen OVC in Oosterbeek….

Come on Boys!

Geen reactie's

Geef een reactie