Make My City Proud – Olympic FIVE5 Tour

Make My City Proud – Olympic FIVE5 Tour

Beste voetballiefhebbers,

Ben jij tussen 12 en 17 jaar en heb je zin om individueel en/of in teamverband mee te doen aan toffe voetbal events tijdens de zomerperiode?

In Arnhem wordt de Olympic FIVE5 Tour georganiseerd in verschillende stadsdelen. Met vette straatvoetbal/freestyle clinics en voetbal toernooien de ideale kans om jouw skills te showen en te verbeteren.

De Olympic FIVE5 Tour bestaat uit drie onderdelen en wordt georganiseerd voor de leeftijden 12 t/m 14 en 15 t/m 17 jaar oud. Het is mogelijk om voor meerdere activiteiten aan te melden. Voor de finale dagen moet je je als team kwalificeren!

1. Voetbalclinic – Leer van de beste!

2. Olympic FIVE5 Cup – Maak je eigen team

3. Olympic FIVE5 Finale dagen – Voor winnende teams

Voetbalclinic – Leer van de beste!
Met Wasi Malik en Freestyler Guido hebben we twee toppers waar jullie écht wat van kunnen leren. Wasi Malik behoorde tot het Street Legends team van Edgar Davids wat in 2010 het WK straatvoetbal won. met onder andere Het gekke? Hij kon vroeger helemaal niet zo goed voetballen. Door geloof in zichzelf te houden bleef hij zich verbeteren met uiteindelijk mooie prestaties in het voetbal, maar ook daarbuiten, als gevolg. Freestyler Guido is een van de bekendste namen in het Nederlandse freestyle voetbal. Met tips en tricks leert hij jullie een paar vette skills.

Olympic FIVE5 Cup
Klaar voor de strijd? Actie! Maak je eigen team. Verzin een teamnaam en schrijf je in voor de voorrondes van de Olympic FIVE5 Cup. Check in welk stadsdeel jouw voorronde wordt gespeeld en meld je team aan. Speel meerdere korte wedstrijden om vette prijzen en kwalificeer je voor het finale toernooi waar alle winnaars bij elkaar komen.

Locatie, datum en tijden
In meerdere stadsdelen worden de clinics en voorrondes gehouden. Meld je aan via de inschrijfknop op deze pagina https://www.tournify.nl/live/ektourschuytgraaf voor de voetbal clinic en/of het voetbal toernooi.

Voetbalactiviteiten Schuytgraaf – Elderveld

Woensdag 28 juli – Voetbalclinic Wasi Malik of Guido Freestyler
Locatie Sportcomplex Schuytgraaf / Arnhemse Boys
11:00 – 12:00 – 12 t/m 14 jaar
12:30 – 13:30 – 15 t/m 17 jaar

Vrijdag 30 juli – Olympic FIVE5 Cup
Locatie Sportcomplex Schuytgraaf / Arnhemse Boys
11:00 – 13:00 – 12 t/m 14 jaar
13:30 – 15:30 – 15 t/m 17 jaar

Voor vragen of opmerkingen horen we het graag

Sportieve groet,

Kris

Make My City Proud

06-83215406

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.