Meiden mix toernooi

Meiden mix toernooi

Zaterdag 10 juli was het zover! Het eind van het seizoen voor de meiden bij V.V. Arnhemse Boys Schuytgraaf werd afgesloten met het Meiden Mix Toernooi!

Circa 70 sportieve meiden, meisjes en mini meisjes bij elkaar… 8 gekleurde teams… gemixt van jong naar oud.
Om 11.30 uur verzamelt iedereen zich bij de aanmeldtafel. Iedereen krijgt een eigen kleur hesje en een stempelkaart waarmee allerlei lekkers gehaald kon worden gedurende de dag. Want voor wie hard moet werken, en de hele dag in beweging is, moet goed gezorgd worden! Daar droeg de club zorg voor, samen met sponsoren Streekwinkel de Lingengaerdt, die voor vers fruit en snackgroentes zorgde, en Gelatti Granucci B.V., die heerlijk schepijs beschikbaar stelde.

Om 12 uur opende meidencoördinator Wim Slijkhuis en Giovanni Zweers ( hoofd TC afgelopen seizoen) het Meiden Mix Toernooi 2021!

Na een gezamenlijke warming up op het hoofdveld startten de wedstrijden. Het ging deze dag niet om presteren in de eerste plaats, maar om verbinding, samenspel en fairplay.

Het was warm, er hing een fijne sfeer, de meiden hadden veel plezier met elkaar! Ook ouders waren weer welkom, hoewel ze mondjesmaat aanwezig waren. Het zal wel te maken hebben gehad met de corona maatregelen, die plotseling weer werden aangescherpt…

Tussen de wedstrijden door waren er ook nog 2 spannende voetbalspellen; meten is weten: Hoe hard kan jij schieten? De snelheidsmeters hadden een nauwkeurig antwoord. Én penalty’s trappen, met Dani en Aeron in het goal, 2 jong getalenteerde keepers die bij Vitesse en de Graafschap hun talenten verder aan het ontwikkelen zijn.

Na 5 gespeelde wedstrijden was het tijd voor de finale penalty’s trappen. Uit elk team was een winnares die het tegen elkaar opnamen, super spannend!

De prijsuitreiking werd verzorgd door Nicky Hofs en Tim Cornelisse. Team Groen won de Fairplay Beker, Indy en Eva wonnen de Penalty Beker, Kaydee en Eva wonnen de Snelheidsschot Beker en iedereen werd beloond met een mooie medaille!

Als afsluiting werd er friet met snacks geserveerd vanuit de kantine, die voor het eerst sinds lange tijd weer open mocht! Wat fijn, heerlijk en top verzorgd! Er was tijd voor een ontspannen afronding van dit zeer geslaagde en gezellige toernooi.  De meiden kregen er geen genoeg van en speelden spontaan gezamenlijk nog een afsluitend  partijtje voetbal!

Het was een zeer geslaagde sportieve dag! Onze dank is groot voor alle meiden die aanwezig waren. Een laatste woord is voor de ruim 35 vrijwilligers, die zich hebben ingezet om deze dag voor de meiden mogelijk te maken! Met speciale dank aan Monique van Munster, zij was de motor en spin in het web van deze goed georganiseerde dag!

Wat ons betreft is er een traditie geboren en hopen we volgend seizoen een nieuw Meiden Mix Toernooi te organiseren!“

2 Reactie's
  • Monique
    Geplaatst op 20:44h, 12 juli Beantwoorden

    Toppertjes, het was een super geslaagde dag!

  • Brenda
    Geplaatst op 17:56h, 13 juli Beantwoorden

    Het was een top dag wat heeft mijn kleine mini Quinty-lynn genoten van deze leuke dag top georganiseerd

Geef een reactie