Meiden van MO11-1 pakken derde plaats op het Nederlands Kampioenschap

Meiden van MO11-1 pakken derde plaats op het Nederlands Kampioenschap

Meiden MO11-1

(Leshley v Verseveld ontbreekt op de foto, maar was wel degelijk van de partij)

In alle vroegte werd koers gezet richting Haarlem. De velden van S.V. Alliance ’22 was dit jaar het strijdtoneel voor het NK MO11 2018-2019.

Na een wat onwennige start  tegen de meiden van Katwijk (0-0), op een NK onwaardig veld, kwamen onze meiden al snel op schot in de andere poule wedstrijden. Ook Katwijk bleef winnen maar door een beter doelsaldo van onze meiden werd de poule fase gewonnen. In de halve finale wachtte Geinburgia uit Amsterdam. Ondanks goed tegenspel waren deze meiden net een tandje beter en werd de halve finale verloren.  Veel tijd om de teleurstelling van het verlies van de, zo bleek later, toernooiwinnaar te verwerken was er niet. De volgende Amsterdamse ploeg SV Kadoelen stond al klaar om de troostfinale te beginnen.

Onze meiden lieten wederom zien over enorme veerkracht te bezitten. Met goed combinatiespel werd de tegenstander met een klinkende 3-0 zege naar huis gestuurd.

Door deze mooie overwinning werden de bronzen medailles bij de trotse meiden omgehangen en ging de schaal met  de derde plaats op het Nederlands Kampioenschap mee terug naar Arnhem.

Alle meiden van MO11-1 van harte gefeliciteerd met deze prestatie van wereldformaat. Na tweemaal kampioen te zijn geworden is dit echt een fantastisch einde en zet een kroon op dit prachtige seizoen.

2 Reactie's
  • Monique v Munster
    Geplaatst op 19:05h, 17 juni Beantwoorden

    Yeah! Toppie dames, dit hebben jullie dik verdiend ⚽ Was een super jaar voor jullie.

  • Ingrid Eising
    Geplaatst op 20:08h, 17 juni Beantwoorden

    Super team. Gefeliciteerd meiden met de 3e plaats. Deze was zeer verdiend.

Geef een reactie