Meiden welkom bij Arnhemse Boys Schuytgraaf

Meiden welkom bij Arnhemse Boys Schuytgraaf

Meiden- en vrouwenvoetbal is in Nederland een snel groeiende teamsport. Voetbalclub Arnhemse Boys Schuytgraaf zet de komende jaren in op het versterken van het meidenvoetbal. “Zodat de club niet alleen voor de Schuytse jongens een plek is om te bewegen en te spelen in teamverband, maar zeker ook voor meiden!”

Nieuwsgierig of voetbal iets voor jou is? Of heb je in het verleden gevoetbald en lijkt het je leuk om weer te ballen? Doe dan mee met de open trainingen tussen 13 april en 18 mei. Speciaal voor meiden van 12 tot 17 jaar. Ervaring is niet nodig. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de exacte dagen en tijden. Aanmelden kan bij meidencoördinator Wim Slijkhuis, tel 06-46751717 of wimslijkhuis@arnhemseboys.nl.

Vierde team
Bij v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf speel je als meisje tot ongeveer je 12e jaar in een gemengd team. Daarna stroom je meestal door naar een meidenteam. “Op dit moment hebben we drie sportieve en gezellige meidenteams. We groeien en groeien, dus komend seizoen vormt zich een vierde team. Onze toekomstdroom is dat v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf een grote meidenafdeling heeft en dat de meiden van MO17 over een aantal jaar het eerste Dames 1 team vormen. En de jaren daarna aangevuld en of opgevolgd door de volgende generatie meiden uit bijvoorbeeld het huidige MO13.”

Toernooien
Als je lid wordt van de vereniging krijg je een voetbaltenue van de club, train je twee keer per week, speel je tijdens de competitie op zaterdag een wedstrijd, doe je mee aan meidenvoetbal-toernooien, kan je meedoen met techniektrainingen en onderneem je met je team leuke uitjes. Er er is een nieuwe traditie geboren: het meiden-mix toernooi, bedoeld voor alle meiden vanaf 10 jaar, met als afsluiting een BBQ.

Dames
Bij v.v. Arnhemse Boys Schuytgraaf zijn ook twee damesteams (30+) actief. Belangstellenden zijn welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken tijdens een training. De dames trainen iedere donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur.

Geen reactie's

Geef een reactie