Meld je aan voor de keepersschool onder leiding van Lambert Jager + hulp gezocht op dinsdagavonden

Meld je aan voor de keepersschool onder leiding van Lambert Jager + hulp gezocht op dinsdagavonden

Vanaf 1995 is de Keepersschool onder leiding van Lambert Jager actief in het begeleiden van jeugdkeepers voor zowel jongens als meisjes. Op de dinsdagavonden verzorgt Lambert samen met Sten keeperstrainingen bij ons op de vereniging.

De Keepersschool werkt op twee locaties: sportcentrum Papendal in Arnhem en sportpark van V.V. De Meern in De Meern.

De trainingen op Papendal staan onder leiding van Lambert Jager en Rob Jager. Lambert Jager is oud keeperstrainer van Vitesse geweest en heeft daar onder andere bekende keepers als Piet Velthuizen en Eloy Room begeleid.

De trainingen worden tijdens het seizoen op de zondagochtend 10.00 uur – 12.00 uur gehouden. De keepers worden in leeftijdscategorieën ingedeeld en staan onder begeleiding van ervaren keeperstrainers.

Wil jij ook als keeper professionele training krijgen op de zondagochtend op Papendal? mail jouw interesse naar info@talent4keepers.nl. Kijk gerust ook eens op www.talent4keepers.nl

Aansluiten of aanmelden voor een proeftraining kan tijdens dit hele lopende seizoen en kan iemand ter aller tijden instromen. Iemand is nooit verplicht om voor een heel jaar in te schrijven maar betaald per maand. Ieder kind van 7 jaar tot en met 18 is van harte welkom, zowel jongens als meisjes .

Hulp gezocht op voor de dinsdagavonden

Omdat veel van onze keepers zich hebben aangemeld voor de keeperstraining bij onze vereniging zijn Lambert en Sten opzoek naar extra ondersteuning op vrijwillige basis.

Je hoeft geen (oud) keeper te zijn. Vind jij het leuk om hen te ondersteunen stuur dan een mail naar: secretaris@arnhemseboys.nl

Geen reactie's

Geef een reactie