Mitch Jurriëns zorgt voor cruciale zege

Zondag pakte ons eerste elftal een belangrijke zege op Fortissimo. In blessuretijd zorgde Mitch Jurriëns voor de winnende treffer. Hij had ook al de gelijkmaker gemaakt.

Volgens onze trainer Patrick Baltus, terug op de bank, die na het flapdrol incident, een schorsing van 8 duels kreeg, was de zege meer dan verdiend. ,,We hebben genoeg kansen gehad, maar die moet je wel maken en doe je dat niet dan weet je dat de tegenstander dat wel doet.”

Na 70 minuten werd het 1-0, maar binnen één minuut zorgde Mitch voor de gelijkmaker. Baltus over het resultaat. ,,We nemen wat afstand van de onderste plaatsen, dat is lekker.” Doelman Jeffrey Rutten ontbrak vanwege een botkneuzing en werd prima vervangen door Marnix Traa.

We nemen wat afstand van de onderste plaatsen, dat is lekker.