Nieuwe samenstelling hoofdbestuur

Nieuwe samenstelling hoofdbestuur

Beste Leden,

Wij willen jullie graag informeren over een wijziging in de samenstelling van het hoofdbestuur.

Al langere tijd bestaat er behoefte aan uitbreiding van het bestuur gezien de huidige omvang van onze nog steeds groeiende vereniging.

Voor een gezonde toekomst is er dus nieuw bloed nodig om alles zo goed mogelijk te organiseren zodat een ieder met veel plezier de voetbalsport bij ons kan blijven beoefenen. Tevens is het zo dat er vervanging zal moeten zijn voor Joop Knoops, Hans Lucke en Jelle van Mechelen. Allen kunnen vanwege veranderde omstandigheden niet meer zitting blijven nemen binnen het bestuur.

Hans Lucke en Jelle van Mechelen zullen wel beschikbaar blijven als adviseur van het bestuur. Hans en Joop zullen bij de komende ALV aftreden. Jan Willem Vaartjes neemt afscheid als hoofd van de jeugdafdeling omdat hij door veranderingen prive zowel als zakelijk niet de tijd meer daaraan kan geven die daarvoor wordt gevraagd, hij blijft wel actief binnen het bestuur en zal daar de functie communicatie/pr gaan vervullen.

Afgelopen donderdagavond hebben wij een gesprek gehouden met Dave Ploum, Bob Holthof en Rene Albers. Allen hebben aangegeven om het bestuur per direct te willen ondersteunen.

Dit hebben wij als bestuur als zeer positief ervaren. Tot aan de eerst komende ALV zullen zij per direct ondersteuning gaan geven binnen het bestuur. In de komende ALV zal het bestuur deze mensen voordragen aan de leden, met het verzoek om in te stemmen met een definitieve toetreding binnen het bestuur.

Na instemming van de leden zal het bestuur er dan als volgt uitgaan zien:
Rick Schonis

Voorzitter – Rick Schonis

Rene Albers

Secretaris – Rene Albers

20150527_225449

Tweede secretaris – Dave Ploum

IMG_1563

Penningmeester –  Bert Geurtz

Eric Reijnders

Senioren – Eric Reijnders

bob Holthof

Hoofd jeugd – Bob Holthof

jan willem

Communicatie/PR -. Jan Willem Vaartjes
Wij als huidig bestuur hebben er het volste vertrouwen in dat met deze samenstelling wij volledig zijn toegerust voor de toekomst.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur

Hans Lucke, secretaris a.i.

 

Geen reactie's

Geef een reactie