Nieuwjaarsborrel 2018

Nieuwjaarsborrel 2018

1-1-2018

Graag wil ik jullie allen welkom heten bij de nieuwjaarsreceptie van de voetbalvereniging Arnhemse Boys Schuytgraaf hier op ons mooie sportpark.

Een woord van welkom voor ieder die hier aanwezig is. Helaas geldt dit niet meer voor iedereen en wil u daarom vragen om 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan de mensen die ons zijn ontvallen.In het bijzonder ons oudste lid Jan Aldenberg en Jan Boëtzel.

 Het is een traditie om ieder jaar als voorzitter terug te blikken op het afgelopen jaar en ook vooruit te kijken.

We hebben het voetbalseizoen in het voorjaar van 2017 goed afgesloten met wederom diverse kampioenschappen. Ook de najaarscompetitie die sluit op 1 december is afgesloten met mooie kampioenschappen. Sinds wij naar de Schuytgraaf zijn gekomen hebben we een behoorlijke aanwas van jeugdteams gehad. De afgelopen jaren is onze vereniging qua ledenaantal door de geringe capaciteit die ons door de gemeente Arnhem wordt gegund, stabiel gebleven. Wel zien we een behoorlijke terugloop van senioren zaterdag en zondagteams. De 35+ teams op de vrijdagavond groeit enorm. We gaan nu de volgende fase in met de jeugd en dat is proberen om in elke leeftijdsklasse hoofdklasse te gaan spelen. De jeugd zit in de lift!. We willen alles stap voor stap doen waarbij wij ons hoofddoel “voetbalplezier voor ieder lid” blijven bewaken.

Ons oudst spelend lid is op dit moment Mike Joostink, lid sinds 1985 en ons jongste lid is op dit moment Timo van Boggelen.

Vorig jaar heb ik gevraagd om met elkaar de schouders eronder te zetten. Wij zijn met elkaar een vereniging, jong, oud, klein of groot van welke afkomst dan ook. Niet anders dan andere voetbalverenigingen. Ik blijf het zeggen dat wij geen “oud boys” of “nieuw boys” zijn. Ik, u allen hier aanwezig, ieder lid of betrokken lid zijn met z’n allen Arnhemse Boys Schuytgraaf en dit al bijna 100 jaar. In 2019 vieren we dit bijzondere jubileum met zijn allen.

Achterom kijken is mooi voor het ophalen van fantastische herinneringen. Vooruitkijken is anticiperen op de toekomst die gaat komen. Net zoals veel dingen in het leven alles wordt anders in de toekomst.

Ik ben trots, dat ik als voorzitter deel mag maken van een klein stukje geschiedenis bij de Arnhemse Boys Schuytgraaf. Trots ben ik op de inzet van alle betrokken leden die het voetbal mogelijk maakt voor onze leden en de vereniging in alle taken ondersteunt. Zonder deze groep is het spelen en beleven van voetbal niet mogelijk hier in De Schuytgraaf.

Dit is meteen een oproep aan een groep ouders / verzorgers die nog niet betrokken zijn bij de vereniging waar uw kind of kinderen deel van uit maken. Samen maken wij de Arnhemse Boys Schuytgraaf nog mooier, leuker en beter voor uw zoon of dochter!

Graag wil ik ook stil staan bij verschillende jubilarissen:

Wij hebben een bijzonder lid in ons midden, Toon Hartemink. Voor mij is hij een vader in mijn rol als voorzitter bij de Boys. Ik neem zijn adviezen altijd graag aan. Sinds 1 augustus 2017 is Toon al 50 jaar lid van de Arnhemse Boys.

Ook hebben we een lid in ons midden die inmiddels alweer 20 jaar betrokken is bij de Arnhemse Boys, Eric Reinders. Ook Eric wil ik graag bedanken voor zijn trouwe inzet voor onze vereniging.

Het jaar is pas net begonnen. Het voetbalseizoen is halverwege. De voorjaarscompetities starten weer in februari en in mei promoveren wij met ons eerste team naar de derde klasse!

Daar wil ik het maar bij laten. Voor iedereen een sportief en een gezond nieuwjaar!

Rick Schonis
Voorzitter Arnhemse Boys Schuytgraaf

nieuwjaarsborrel 2018 - Arnhemse Boys Schuytgraaf

“Gezelligheid troef op onze nieuwsjaarsborrel 2018.”

Geen reactie's

Geef een reactie