Nieuwjaarsreceptie 2020 – toespraak van onze voorzitter

Nieuwjaarsreceptie 2020 – toespraak van onze voorzitter

Beste leden en vrijwilligers,

Dank dat jullie aanwezig zijn bij onze Nieuwjaarsreceptie.
Altijd weer een bijzonder mooi moment om met elkaar stil te staan wat we bereikt hebben met elkaar, mensen te bedanken die zich op een bijzondere wijze hebben ingezet voor onze vereniging, leden en oud-leden te herinneren die ons helaas zijn ontvallen zoals Marc Nusselein en Henk Matser.

<graag één minuut stilte>

We kunnen terugkijken op een bijzonder jaar. Niet in de laatste plaats vanwege ons 100-jarig jubileum. Een heel speciaal moment in onze rijke clubgeschiedenis.
Een speciale dank gaat nogmaals uit naar de leden van de jubileumcommissie en alle vrijwilligers die zich uit de naad hebben gelopen om alle festiviteiten tot een goed einde te brengen.

2019 heeft ons in sportief opzicht weer veel gebracht.
Ons eerste team wist zich te handhaven in de 3e klasse (om dat dit seizoen weer voor elkaar te krijgen moeten ze de tweede seizoenshelft nog wel vol aan de bak), Walking Football is geïntroduceerd, de nodige teams zijn kampioen geworden, de jeugd ontwikkelt zich gestaag en steeds meer van onze talentvolle spelers debuteren in ons eerste team.
Bijzonder is dat J016-1 het eerste jeugdteam is dat op divisie-niveau uitkomt.

2020 belooft een mooi jaar te worden met hopelijk veel sportieve hoogtepunten voor jong en oud.
We gaan dit jaar een aantal zaken goed neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan het beleid rondom Normen en Waarden (hoe gaan we met elkaar om), de verdere uitrol van het jeugdbeleidsplan en het aanhalen van de contacten met de wijk. Tevens willen wij als bestuur dat iedereen zich thuis voelt bij De Boys, dat we echt een vereniging zijn waar het prachtig vertoeven is.
Een vereniging die voor alle leden iets te bieden heeft. Niet alleen op het veld maar ook daarom heen. We blijven investeren in leuke activiteiten voor jong en oud. Ideeën zijn overigens van harte welkom.

Logo Arnhemse Boys Schuytgraaf - 100 jaar

Rick Schonis
Voorzitter Arnhemse Boys Schuytgraaf

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie