NOODOPROEP KANTINEBEZETTING

gezocht vrijwilligers voor de bardienst

NOODOPROEP KANTINEBEZETTING

Beste leden en ouders van leden,

Ondanks eerdere oproepen om barmedewerkers voor onze sportkantine te werven blijven de broodnodige versterkingen -waar we op hadden gehoopt- uit. Gelukkig hebben een paar leden en ouders wel hun vinger opgestoken, maar dat is lang nog niet genoeg.

Voor aanstaande zaterdag 18 maart krijgen we de bezetting niet rond. Dat is een hard gelach, omdat we dan genoodzaakt zijn om de kantine in ieder geval een groot deel van de ochtend dicht te houden juist op een dag dat we heel veel gasten en eigen spelers op bezoek krijgen. Dat moeten we niet willen en kunnen we ons als vereniging ook niet veroorloven.

De inkomsten vanuit onze sportkantine vormen naast de contributie de belangrijkste inkomstenbron. Geld dat we heel hard nodig hebben om onze bloeiende vereniging draaiende te houden. Het is allemaal geen vetpot.

We houden als bestuur de moed er in, maar kunnen zelf niet alle gaten dichtlopen. Daarvoor hebben we jullie nodig!

Meld je vandaag nog aan als je aanstaande zaterdag (vanaf 8h gaat de kantine open) een steentje bij wil dragen zodat de kantine gewoon de hele dag geopend is. Zoals het hoort ook.

Natuurlijk hoef je niet de hele dag aanwezig te zijn. Een paar uurtjes is al voldoende.

Wat we hopen is dat het niet bij een eenmalige aanmelding blijft en dat we ook van tijd op tijd een beroep op je kunnen doen. Vele handen maken licht werkJ

Aanmelden kan door een mail te sturen naar onze voorzitter  rickschonis@arnhemseboys.nl

 

Algemene Leden Vergadering (ALV)

Het bestuur bereidt een ALV voor die naar alle waarschijnlijkheid maandag 10 april a.s. zal plaatsvinden. Een uitnodiging volgt nog.

Tijdens deze ALV zal een voorstel worden ingediend om leden, maar ook ouders min of meer te verplichten (veel clubs kennen deze maatregel al) om een aantal uren per jaar vrijwilligerswerk te doen. Een ander voorstel zou kunnen zijn om de contributie te verhogen om vanuit de beschikbare extra inkomsten bijvoorbeeld de barbezetting in de toekomst veilig te stellen. We hebben deze maatregel nooit uit de kast hoeven halen, maar er is nu helaas sprake van een steeds nijpendere situatie.
Bedankt voor je aandacht!

Bestuur Arnhemse Boys Schuytgraaf

 

2 Reactie's
 • Benny Rangkouw
  Geplaatst op 20:46h, 16 maart Beantwoorden

  Ik wil graag helpen a.s. Zaterdag

  • Robin
   Geplaatst op 06:47h, 17 maart Beantwoorden

   Beste Benny, dat zou heel mooi zijn! Wil je zo vriendelijk zijn om contact op te nemen met Rick Schonis. Zijn e-mail adres vind je terug in de oproep.
   Alvast bedankt.

Geef een reactie