Vertrouwenspersoon Arnhemse Boys Schuytgraaf

Welkom bij de Arnhemse Boys Schuytgraaf, een plek waar we streven naar een sociaal veilige en integere voetbalomgeving voor al onze leden. Onze voetbalclub is een plek waar iedereen welkom is, zich thuis voelt en deel uitmaakt van een hechte gemeenschap. Dit is waar wij als club en onze vertrouwenspersoon voor staan.

 

De rol van de vertrouwenspersoon binnen onze vereniging is van groot belang. Met de inzet van de vertrouwenspersoon bieden wij opvang en begeleiding bij situaties van ongewenst gedrag, zoals agressie, bedreiging, discriminatie, geweld en seksuele intimidatie, evenals integriteitsvraagstukken. Daarnaast vervult de vertrouwenspersoon een signalerende en adviserende rol richting de club.

 

Hoe gaat een vertrouwenspersoon te werk?

 

Wij zijn er voor jou, met een luisterend oor en de nodige ruimte voor jouw verhaal en emoties. Het is belangrijk te benadrukken dat alles wat besproken wordt vertrouwelijk blijft tussen jou en de vertrouwenspersoon. Jij behoudt de regie over de situatie, en samen inventariseren we wat voor jou belangrijk is en hoe je verder kunt in de situatie waarin je je bevindt. We bespreken de mogelijkheden van vervolgstappen die je kunt zetten en begeleiden je bij het kiezen van jouw eigen passende weg. Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor of concrete stappen wilt ondernemen, wij zijn er om je te ondersteunen.

 

Wat zijn de overige taken?

 

Als vertrouwenspersoon hebben we ook de taak om te signaleren en adviseren. We streven ernaar de bewustwording binnen de club te vergroten rondom ongewenste omgangsvormen. Samen willen we nadenken over hoe we als gemeenschap met elkaar omgaan en hoe dit mogelijk verbeterd kan worden, zodat iedereen zich binnen Arnhemse Boys Schuytgraaf veilig voelt.

 

Bij Arnhemse Boys Schuytgraaf staan we zij aan zij, en samen bouwen we aan een club waar respect, integriteit en veiligheid centraal staan. Mocht je behoefte hebben aan ondersteuning of een gesprek, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vertrouwenspersoon.

 

*Minderjarigen kunnen uiteraard vertegenwoordigd worden door ouders/verzorgers

 

Voorstellen Vertrouwenspersonen

 

Ik ben Mounia Arkhouch Smits, getrouwd met Joey Smits en samen hebben wij vier kinderen. In mijn vrije tijd ben ik vooral thuis actief. In 2020 heb ik de basisopleiding vertrouwenspersonen afgerond en het succesvolle examen behaald. Tot oktober 2023 was ik intensief betrokken als vertrouwenspersoon bij mijn vorige werkgever, waar ik tevens het proces rondom vertrouwenspersonen vorm heb gegeven en een team heb opgezet.

Als vertrouwenspersoon bij Arnhemse Boys Schuytgraaf zal ik mij inzetten om een bijdrage aan een sociaal veilige omgeving voor iedereen. Wat ik je kan bieden is, een luisteren oor en even een moment van rust. Samen kunnen we onderzoeken welke vervolgstap er nodig is, indien jij dit wenst.

 

Hoe kun je contact met mij opnemen?

 

Neem contact op met mij door een e-mail te sturen naar mounia.arkhouch@icloud.com of te bellen op 0616163159.