Oefenduel OVC’85 JO17-1 – Arnhemse Boys Schuytgraaf JO17-1

Oefenduel JO17-1

Oosterbeek – Ondanks al het Carnavalsgedruis was er vandaag toch nog een vriendschappelijke wedstrijd. OVC’85 wilde ook graag in de voorbereiding op de voorjaarscompetitie nog even een keer oefenen. OVC was in de 2e klasse kampioen geworden en speelt vanaf volgende week in de 1e klasse.

De Boys begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten eigenlijk direct al een paar kansen en mogelijkheden te creeren, maar van een doelpunt wilde het maar niet komen. Aan de andere kant daarentegen wist OVC de kansen wel af te maken, zodat we licht beduusd met een 2-0 achterstand de rust in zijn gegaan.

Na de rust speelden we eigenlijk niet anders dan in de eerste helft, het grote verschil was, dat we nu de kansen wel wisten te benutten. Daarnaast kregen we een penalty die we eigenlijk in de eerste helft hadden moeten krijgen (de aanleiding was nu erg onduidelijk) zodat we vrij snel de 2-0 achterstand hadden weggepoetst. We wisten zelfs nog op een 2-3 voorsprong te komen en hadden kansen op meer. We verzuimden echter de wedstrijd definitief in het slot te gooien en bij een counter van OVC werd de eindstand vastgesteld: 3-3.

Twee goede en pittige oefenduels, het lijkt mij dat we klaar zijn voor volgende week als we “om het echie” gaan spelen tegen Spero.