Oefenwedstrijd JO17-1 tegen V.V. Trekvogels JO17-1

Oefenwedstrijd Arnhemse Boys Schuytgraaf JO17-1

Op zaterdag 3 februari 2018 werd de eerste wedstrijd van 2018 gespeeld door onze mannen. V.V. Trekvogels JO17 1 uit Nijmegen werd bereid gevonden om naar Arnhem af te reizen voor deze vriendschappelijke wedstrijd. Trekvogels gaf aan een aantal spelers van de JO15 1 de kans om zich een leeftijdscategorie hoger te bewijzen.

De Boys begonnen goed aan de wedstrijd en wisten de gasten goed onder druk te zetten. De 2-0 tussenstand was dan ook niet meer dan terecht. Na die 2-0 tussenstand kreeg Trekvogels meer grip op de wedstrijd en zetten De Boys onder druk. Dit resulteerde in een penalty en de 2-1 ruststand.

In de tweede helft gingen de Trekvogels verder waar zij waren gebleven. De Boys stonden flink onder druk en wisten nog maar nauwelijks tot aanvallen te komen. De verdediging weerde zich echter kranig en de 2-1 voorsprong kwam niet echt in gevaar. Na enige tijd in de tweede helft wisten De Boys weer een aantal gevaarlijke aanvallen op te zetten. In de afwerking bleef er echter iets te wensen over. Pas laat in de wedstrijd wisten we het net weer te vinden, niet 1, maar zelfs 2 keer. De eindstand werd hierdoor vastgesteld op 4-1.

Een goed begin van 2018, over twee weken wacht de eerste competitiewedstrijd van 2018 tegen Spero uit Elst. Eens kijken of we dan de goede lijn door kunnen trekken.