Oefenwedstrijd JO19-1 tegen SJO Oeken/Brummen JO19-1

Oefenwedstrijd JO19-1 tegen SJO Oeken/Brummen JO19-1

Doordat we in een competitie zitten met een oneven aantal teams, is er dus een zaterdag dat je vrij bent. Voor ons was dit direct de eerste zaterdag dat de competitie start, dit gold ook voor onze tegenstander van vandaag, SJO Oeken/Brummen JO19-1. Om toch een wedstrijdje te spelen zo aan het begin van het seizoen, werden de twee aan elkaar gekoppeld. Voor de Boys opnieuw een mooie testcase tegen een team dat uitkomt in de 1e klasse.

De wedstrijd werd bijzonder goed gestart en onze tegenstander wist even niet wat er gebeurde. We kregen een aantal mooie kansen en kansjes, maar een doelpunt wilde niet vallen. Zelfs een hele grote kans kon niet afgerond worden door ons. Onze tegenstander ging wat beter om met hun kansen, nadat de Arnhemse storm enigszins was geluwd, scoorden zij wel de 1-0. Na dit doelpunt liepen we flink achter de feiten aan en wisten we een tijdje lang helemaal niks meer klaar te spelen in de buurt van het doel van onze tegenstander. Zij speelden heel kalm en zochten het juiste moment om uit te breken en dit zorgde voor nog twee doelpunten voor onze tegenstander. De ruststand kwam hierdoor op 3-0 en los van die hele grote kans in het begin van ons, viel hierop niets af te dingen.

In de tweede helft werd er weer wat zorgvuldiger gespeeld en goed druk gezet. Onze tegenstander wist zich niet goed raad met het wat fellere spel van De Boys en waren de overtredingen voor rust vooral op De Boys gemaakt, na rust was dit anders en beten zij wat meer van zich af. Het lukte SJO Oeken/Brummen steeds minder vaak om er goed uit te komen en de druk op het doel van onze tegenstander nam toe, wat weer resulteerde in wat kansjes. In de tweede helft wisten we de “aansluitingstreffer” te maken, maar verder dan dat kwamen we niet. Al met al wel een beter spel dan in de 1e helft, dus dat bied dan weer hoop voor de eerste competitiewedstrijd van volgende week zaterdag.

Op zaterdag 29-09-2018 spelen we om 11:45 uur de uit-wedstrijd in Beuningen tegen Beuningse Boys JO19-2. Zij hebben vandaag wel hun eerste competitiewedstrijd kunnen spelen, uit bij SDOO in Heteren wisten zij met 1-7 te winnen. We kunnen de mouwen dus vast gaan opstropen.

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie