Oliebollencup 2018 Arnhemse Boys Schuytgraaf

Oliebollencup 2018 Arnhemse Boys Schuytgraaf

Arnhemse Boys Schuytgraaf Oliebollencup 2018

Beste Kaderleden,

“Wie gaat dit seizoen bij de Arnhemse Boys de felbegeerde “Oliebollencup winnen????”

Op vrijdag 21 december a.s houden we op ons sportcomplex weer het “Traditionele” Senioren 18+, 7 tegen 7 Oliebollentoernooi. Dit is dan gelijk het afsluitingsmoment van de najaar-competitie 2018.

We willen iedereen uitnodigen een team samen te stellen. Dit kan zijn met spelers van je eigen team, maar ook teams samengesteld met buurmannen en buurvrouwen, ouders van jeugdspelers of op wat voor een manier dan ook. alles is mogelijk zolang de spelers maar minimaal 18+ zijn.
Er wordt gespeeld op een half veld, volgens de regels van het 35+voetbal. De regels zullen vooraf in de kantine gehangen worden. Uiteraard is iedereen welkom, ook al doe je niet aan het toernooi mee! Na afloop sluiten we het seizoen af met een drankje en een hapje.
Aanvang van het toernooi zal zijn om 19.30 uur en het ligt in de bedoeling dat we daarmee klaar zullen zijn rond 21.30-22.00 uur.

Geef je nu officieel op via renealbers@arnhemseboys.nl, vermeldt je team-naam, niveau (laag-middel-hoog), contactpersoon en telefoonnummer.

Er geldt: VOL=VOL, dus wacht niet te lang met opgeven en doe dit uiterlijk voor de sluitingsdatum van 8 december.

Groet,

Het Oliebollentoernooiteam

Geen reactie's

Geef een reactie